Gear

Buds Sound: Έρχονται νέα TWS από τη Samsung, με επίκεντρο το fitness

Με την έλευση των Galaxy Buds Live η Samsung πρόσφερε επιτέλους στους καταναλωτές της την επιλογή για TWS με ενεργή μείωση θορύβου, κάτι που έλειπε και από τα Galaxy Buds και από τα Galaxy Buds+. Φαίνεται πως η εταιρεία θέλει να συνδυάσει το ANC με τον κλασικό σχεδιασμό, για καλύτερο αποτέλεσμα.

Η ιστοσελίδα Let’s Go Digital βρήκε μία νέα κατάθεση trademark, με την οποία μαθαίνουμε τις πρώτες λεπτομέρειες για τα επερχόμενα Buds Sound. Η περιγραφή αναφέρει πως τα νέα ακουστικά θα μπορούν να ανιχνεύσουν πότε είναι φορεμένα και πότε όχι, αλλά και θα προσφέρουν υπηρεσίες για fitness. Τα ακουστικά θα έχουν λογισμικό που θα μπορεί να ανιχνεύσει την απόσταση που διανύει ο χρήστης, το χρόνο, καθώς και να μπορεί να υπολογίσει πόσες θερμίδες κάηκαν σε περίοδο άθλησης.

Όλα τα παραπάνω βέβαια σε συνεργασία με το smartphone του χρήστη. Πάντως, αυτό που περιμένουμε από τη Samsung είναι να συνδυάσει το noise canceling με ακουστικά που μπαίνουν στο αυτί, καθώς το μεγαλύτερο παράπονο των κατόχων Buds Live είναι πως ο σχεδιασμός τους δεν επιτρέπει την πλήρη αξιοποίηση του ANC. Υποθέτουμε ότι θα τα δούμε μαζί με τα Galaxy S21, δηλαδή το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.