Gear

Garmin Vivomove: Έξι νέα μοντέλα θα ανακοινωθούν στην έκθεση IFA 2019

Τα νέα smartwatches της εταιρείας είναι τα Garmin Venu, Vivoactive 4, Vivoactive 4s, Vivomove Style, Vivomove 3s και Vivomove 3 Sport. Το Garmin Venu φαίνεται να είναι μία νέα σειρά premium smartwatches της εταιρείας, ενώ τα υπόλοιπα είναι διάδοχοι παλαιότερων συσκευών.

Αρχικά, το Garmin Venu, έρχεται με σώμα 43mm, υποστηρίζει αναπαραγωγή μουσικής μέσω του Spotify και του Deezer, NFC, Garmin Pay, και στην έγχρωμη οθόνη μπορούμε να λάβουμε ειδοποιήσεις από το κινητό μας. Το smartwatch έχει και δυνατότητες παρακολούθησης της άσκησης μέσω GPS, όπως τρέξιμο, ποδηλασία και κολύμβηση. Ακόμη έχει μετρητή βημάτων και push ups.

Σύμφωνα με τις εικόνες, τα Garmin Vivoactive 4 και 4s προσφέρουν ακριβώς ότι το νέο Garmin Venu και έχουν 44mm και 40mm διάμετρο αντίστοιχα.

Όσον αφορά τα Vivomove 3 Sport και Vivomove 3s είναι υβριδικά smartwatches, δηλαδή συνδυάζουν τα αναλογικά ρολόγια με τη χρηστικότητα ενός έξυπνου ρολογιού. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό, διότι η συγκεκριμένη σειρά πρεσβεύει ακριβώς αυτόν τον σχεδιασμό.

Τα δύο Vivomove έχουν μία μονόχρωμη LED οθόνη και παλμογράφο. Όπως και στα προηγούμενα Vivomove έτσι και εδώ η LED οθόνη εμφανίζει ειδοποιήσεις, τα βήματα και το καρδιακό παλμό.

Τέλος, το Garmin Vivomove Style είναι μία αναβαθμισμένη έκδοση των γνωστών Vivomove. Η συσκευή έχει αναλογικούς δείκτες ρολογιού πάνω από μία μεγάλη έγχρωμη οθόνη. Το smartwatch έχει παλμογράφο, δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής και υποστηρίζει NFC.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστές οι τιμές των συσκευών, ωστόσο, αναμένουμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες σε λιγότερο από ένα μήνα.

Επεξεργάστηκε την 13 Φεβρουαρίου 2022 16:32

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.