Smartphones

Τα iPhone XI θα ανακοινωθούν στις 10 Σεπτεμβρίου;

Screenshot από το iOS 13 beta version ίσως προδίδει την ημερομηνία κυκλοφορίας των iPhone XI της Apple. Το screenshot είναι από την αρχική οθόνη ενός iPhone το οποίο διαθέτει τις βασικές εφαρμογές ενός smartphone του Αμερικανικού κολοσσού εκ των οποίων η μία είναι το Calendar app.

Στο εικονίδιο της εφαρμογής αναγράφεται Τρίτη 10, απουσιάζει όμως από την ημερομηνία ο μήνας. Η δέκατη μέρα του Αυγούστου έχει περάσει και πλησιάζουμε σιγά σιγά στην δέκατη μέρα του Σεπτέμβρη η οποία ταιριάζει τέλεια με την ημέρα Τρίτη. Επίσης, η Apple όλα τα προηγούμενα χρόνια παρουσίαζε την επόμενη γενιά iPhone μέσα στον Σεπτέμβριο.

Αν πάμε έναν χρόνο πίσω, θα παρατηρήσουμε ότι βρέθηκε ένα παρόμοιο screenshot της iOS 12 beta έκδοσης στο οποίο φαινόταν το εικονίδιο του Calendar app το οποίο τότε έγραφε Τετάρτη 12. Και όντως την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018, η Apple ετοίμασε ειδικό event ώστε να παρουσιάσει στον κόσμο τα iPhone XS, XS Max και XR.

Τα iPhone XI R, XI Pro και XI Pro Max όπως θα ονομάζονται σύμφωνα με μία πηγή αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 20 Σεπτέμβρη με τις προ-παραγγελίες να ανοίγουν τρεις μέρες μετά την παρουσίαση των smartphone.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 17 Αυγούστου 2019 7:58

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.