H Sony ανακοίνωσε νέα καλύμματα για το PS5 και χρώματα για το DualSense

, H Sony ανακοίνωσε νέα καλύμματα για το PS5 και χρώματα για το DualSense

Η Sony ανακοίνωσε νέα χρώματα για το χειριστήριο DualSense, αλλά και τα επίσημα καλύμματα για την κονσόλα, τα PS5 Console Covers, προκειμένου οι κάτοχοι να ανανεώσουν λίγο τις παιχνιδομηχανές τους.

Τα καλύμματα της κονσόλας έρχονται σε πέντε νέα χρώματα: Nova Pink, Starlight Blue, Galactic Purple, Cosmic Red και Midnight Black. Κατά την αγορά της κονσόλας, τα λευκά καλύμματα παραμένουν η μόνη επιλογή, επομένως τα νέα αντικείμενα πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά.

Η αντικατάσταση των καλυμμάτων για το PS5 είναι μια αρκετά απλή διαδικασία, καθώς είναι σχεδιασμένα να αφαιρούνται από την κονσόλα χωρίς να χρειάζονται εργαλεία.

Η Sony κυκλοφόρησε το χειριστήριο DualSense σε Nova Pink, Starlight Blue και Galactic Purple, εκτός από τις υπάρχουσες εκδόσεις Cosmic Red και Midnight Black που κυκλοφόρησαν τον Μάιο.

Τα μαύρα και κόκκινα εξώφυλλα θα είναι διαθέσιμα τον Ιανουάριο του 2022 σε ΗΠΑ, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ιαπωνία, Κίνα, Ταϊβάν, Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη, Μαλαισία, Ταϊλάνδη, Ινδονησία, Βιετνάμ, Κορέα και Φιλιππίνες. Τα ροζ, μοβ και μπλε εξώφυλλα θα είναι διαθέσιμα το πρώτο εξάμηνο του 2022 στις προαναφερθείσες περιοχές. Άλλες περιοχές θα τα λάβουν αργότερα μέσα στο έτος.

Τα PS5 Console Covers θα είναι διαθέσιμα και για την κανονική και για την digital έκδοση της κονσόλας και ήδη στις ΗΠΑ ανακοινώθηκε η τιμή τους που είναι 55 δολάρια.

Παράλληλα, τα νέα χρώματα DualSense θα είναι διαθέσιμα τον Ιανουάριο του 2022.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.