Gear

Η Apple πουλάει καλώδιο Thunderbolt 3 Pro αξίας 129 δολαρίων

Το πακέτο αγοράς της οθόνης Pro Display XDR περιλαμβάνει και ένα καλώδιο Thunderbolt 3 Pro, αν και δεν περιλαμβάνει το stand, το οποίο η Apple προσφέρει διαθέτει πλέον και για αγορά μόνο του, στη τιμή των 129 δολαρίων.

Το Thunderbolt 3 Pro που παρέχει η εταιρεία είναι πλεκτό από έξω, όπως αναμένουμε και τα καλώδια των επερχόμενων iPhone 12, έχει μάκρος 2 μέτρων και υποστηρίζει εξόδους DisplayPort και USB 3.1 Gen 2 για ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως 10Gbps. Βέβαια, αν έχετε συμβατές συσκευές, η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων μπορεί να φτάσει και τα 40Gbps.

Αν και φαίνεται ακριβό ως καλώδιο, δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην αγορά αυτή τη στιγμή. Η ίδια η Apple πουλάει και το καλώδιο Thunderbolt 3 της Belkin έναντι 79.95 δολαρίων, όμως δεν υποστηρίζει τα πρότυπα DisplayPort ή USB 3.1, οπότε είναι λύση μόνο για όσους έχουν συσκευές αποκλειστικά με Thunderbolt 3.

Πηγή

Σχόλια

  • Εντάξει μπορεί να έχει 129 ευρώ αλλά είναι ανώτερης ποιότητας όπως τα ροδακια των 799 ευρώ και η βάση οθόνης των 999 ευρώ. Εγώ περιμένω με αγωνία τις μπατονετες Apple των 99 ευρώ και το χαρτί τουαλέτας των 149 ευρώ.

  • Γεια σου ρε @John !!!
    Άνοιξε μας τα ματια !!! Σε εκλιπαρούμε μεγάλε γνωστη της τεχνολογίας .

    Δείξε σε αυτούς που το χρειάζονται ποιο καλώδιο να πάρουν στα δυο μέτρα με ταχύτητες Thunderbolt 3 στο ένα δέκατο της τραγικής αυτής τιμής ...

    Στα του άρθρου τώρα χωρίς να το παίζω ειδήμων καθότι δεν ήξερα αλλά έψαξα πριν γράψω την @@@ρια μου όπως οι άλλοι δυο η τιμή είναι σούπερ .

    Μπράβο στην Apple που δείχνει να προσγειώνεται σε πολλούς τομείς

    • Αν κάποιος δεν έχει προϊόντα του σάπιου μήλου δεν χρειάζεται να αγοράσει το thunderbolt καλώδιο , παρόλα αυτά με μια μικρή έρευνα βρήκα στο ebay παρόμοιο με 30 ευρώ.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.