Lenovo Link 32GB: Ενώνει το Android με το PC

Το Lenovo Link 32GB είναι ένα USB dongle που μπορεί να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του ηλεκτρονικού υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows και του Android smartphone, με διευκόλυνση της μεταφοράς αρχείων μεταξύ των δύο συσκευών και άλλες χρήσεις.

Το Lenovo Link 32GB συνεργάζεται με υπολογιστές που τρέχουν Windows 7 και νεότερες εκδόσεις του λειτουργικού της Microsoft, ενώ για το smartphone απαιτείται λειτουργικό Android 5.0 και ανώτερο. Με το Link app στο κινητό μπορεί κανείς να εκτελεί όλες τις λειτουργίες που θέλει.

Με το Lenovo Link μπορεί κανείς να πραγματοποιεί drag and drop αρχείων από το smartphone στο desktop και αντίστροφα, να γίνεται αντιγραφή και επικόλληση κειμένων, να κάνει αναπαραγωγή multimedia περιεχομένου από το smartphone σε full screen στην οθόνη του υπολογιστή. Μία άλλη χρήσιμη λειτουργία του Lenovo Link είναι το γεγονός ότι επιτρέπει την χρήση του πληκτρολογίου και του ποντικιού του desktop σε ορισμένες εφαρμογές του smartphone.

To Lenovo Link 32GB θα κοστίζει 40 δολάρια στις ΗΠΑ, όπου αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στις αγορές τον Μάρτιο του 2016.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.