Gear

Microsoft Surface Pro 7: Με 10th Gen Intel Core, PixelSense Display και USB type-C

Ακριβώς ένα χρόνο μετά την παρουσίαση των τελευταίων Surface συσκευών της, η Microsoft ανακοίνωσε τα νέα μοντέλα της σειράς. Μεταξύ των συσκευών που παρουσίασε η εταιρεία ήταν και το Microsoft Surface Pro 7, μία 2 σε 1 συσκευή η οποία διαθέτει USB type-C.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο Robin Seiler επικεντρώθηκε στο νέο Surface Pen με το οποίο οι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν αρχεία Word και Excel.

Για παράδειγμα, αν ο χρήστης δημιουργήσει μία γραμμή πάνω σε κάποια πρόταση, αυτή διαγράφεται. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να γράφουν χαρακτήρες οι οποίοι μετατρέπονται σε ψηφιακά γράμματα και αριθμούς.

Όπως και οι πρόγονοι του, το Microsoft Surface Pro 7 είναι ένα 12 ιντσών tablet το οποίο έρχεται με ρυθμιζόμενη βάση, αποσπώμενο πληκτρολόγιο και το Surface Pen. Η οθόνη των 12,3 ιντσών έχει ανάλυση 2.736×1.824 pixels, πυκνότητα 267ppi και αναλογία 3:2.

Στο εσωτερικό του Surface Pro 7 θα βρούμε μέχρι και 10ης γενιάς Intel Core επεξεργαστές, και θα κυκλοφορήσουν εκδόσεις που θα έχουν από 128GB έως 1TB SSD και μνήμη RAM 4GB ή 8GB ή 16GB.

Τέλος, το Microsoft Surface Pro 7 θα γίνει σύντομα διαθέσιμο για προπαραγγελία με τις αποστολές να ξεκινήσουν στις 22 Οκτωβρίου. Η τιμή της 2 σε 1 συσκευής ξεκινάει από τα $749 και έρχεται σε δύο χρώματα, ασημί ή μαύρο.

Επεξεργάστηκε την 12 Οκτωβρίου 2019 14:24

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.