Multirama, Θα φέρουν πρώτοι το iPad;

Πολλά ακούγονται για το πότε και ποιος θα διαθέσει πρώτος το iPad στην Ελλάδα. Φήμες μιλούν για τα καταστήματα Germanos αλλά και για τα καταστήματα Multirama. Το δεύτερο μου ακούγεται λίγο πιο πιθανό μιας και τα Multirama είχαν (έχουν;) πολύ καλή συνεργασία με την Apple στη χώρα μας και αν θυμάστε καλά, ήταν οι πρώτοι που διέθεσαν το MacBook Air! Ακόμα ένα στοιχείο που δείχνει τα Multirama είναι ο διαγωνισμός που τρέχουν στο Facebook Fan Page με δώρο ένα από τα 3 πρώτα iPad που υποστηρίζουν ότι θα φέρουν Ελλάδα.

Δυστηχώς στους όρους του διαγωνισμού δεν αναφέρεται η ημερομηνία που θα γίνει η κλήρωση, ώστε να μπορέσουμε να υπολογίσουμε και το πότε θα έρθει το iPad στη χώρα μας. Anyway, έως τις 31 Μαρτίου όσοι γίνουν Fan στη σελίδα τους, μπαίνουν στην κλήρωση.

Επεξεργάστηκε την 13 Μαρτίου 2010 9:36

Σχόλια

  • Thanks για την ενημέρωση. Να δούμε πότε θα έρθουν κα τα δώρα των νικητών γιατι δεν το βλέπω για τόσο σύντομα, τον επόμενο μήνα δηλαδή.

  • Εσύ είσαι υπεύθυνος για την εφοδιαστική αλυσίδα των Multirama και ξέρεις πότε θα λάβουν αποθέματα;

  • Φιλε Νικο χαλαρωσε..Θα μας απαγορευσεις να εκφερουμε γνωμη..??Γνωστος μου ειπε οτι τα δωρα θα δοθουν την επομενη μερα της κληρωσης.Δηλαδη τα αποθεματα τα εχουν ηδη..

  • Θα πάρω και εγώ τηλέφωνο τη Δευτέρα στην iSquare να ρωτήσω. Με τον διάλογο βγαίνουν και οι ειδήσεις! ;)

  • για δωρο δεν με χαλαει καθολου...
    ισα-ισα.
    αλλα να δωσω λεφτα για ipad
    οχι,ευχαριστω!!

  • CUPERTINO, California—March 5, 2010: ...iPad will be available in both Wi-Fi and Wi-Fi + 3G models in late April in Australia, Canada, France, Germany, Italy, Japan, Spain, Switzerland and the UK. International pricing will be announced in April. iPad will ship in additional countries later this year.

    Αυτό είναι το επίσημο Δελτίο Τύπου, όλα τα άλλα είναι εικασίες.

  • Mπορεί να έχουν καλή συνεργασία με την Αpple, αλλά στον εφοδιασμό των καταστημάτων δεν πάει καλά το πράγμα. Ξέρω περίπτωση νέου Multirama σε μεγάλη αγορά της Αθήνας το οποίο δεν εφοδιάζεται (και δεν φταίει το κατάστημα) με προϊόντα της Apple. Πρόσφατα ήθελα να αγοράσω ένα iPhone από εκεί γιατί έχω μέσα έναν γνωστό μου και δεν τους είχαν στείλει συσκευές από.....τα Χριστούγεννα, τη στιγμή που άλλα καταστήματα είχαν κανονικά. Τελικά το πήρα από την προηγούμενή μου δουλειά (Γερμανός). Τι να πεις........

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.