Nokia, Πατέντα για μπαταρία που γίνεται ρολό!

Οι εταιρείες εργάζονται πυρετωδώς πάνω στις εύκαμπτες και αναδιπλούμενες φορητές ηλεκτρονικές συσκευές, πρόσφατα είδαμε πατέντα της Samsung για εύκαμπτη οθόνη που θα τυλίγεται γύρω από τον καρπό και τώρα μαθαίνουμε για τις εξελίξεις από το στρατόπεδο της Nokia που οραματίζεται μια μπαταρία που θα τυλίγεται και θα γίνεται ρολό.

Οθόνες, μπαταρίες και υπόλοιπα ηλεκτρονικά μέρη, θα πρέπει όλα να είναι εύκαμπτα ή αναδιπλούμενα ώστε να είναι και η τελική συσκευή. Στο μέλλον θα γίνουμε μάρτυρες πολύ εντυπωσιακών εξελίξεων. Προς το παρόν έχουμε τα κυρτά smartphones όπως το LG G Flex (unboxing).

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 12 Μαρτίου 2014 13:30

Σχόλια

  • Θα μπορούσε μια τέτοια μπαταρία να μπει σε smartphone και να το κάνει υπερ-λεπτό!

  • Αναδιπλουμενες οθονες, αναδιπλουμενες μπαταριες.. Τα βλεπω τα κινητα να ειναι σαν τα πατατακια ruffles τα επομενα χρονια.. EXTRA ΚΥΜΑΤΙΣΤΑ!

  • Αυτό που λέω και στο άλλο θέμα για την οθόνη: βάλτε μαζί τη μπαταρία αυτή και την οθόνη της Samsung, βάλτε τα τυπικά κομμάτια hardware που απαιτούνται, και έχετε ένα smartwatch super-duper-extra-ultra-hyper, που κάνει τα πάντα άνετα και ωραία, δένει ωραία στο καρπό, και μπορεί να κρατάει εβδομάδες ολόκληρες!

    Να που θα μπουν όλα αυτά τα "εύκαμπτα" που βλέπουμε τόσο καιρό...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.