OnePlus TV: Θα έχει περιστρεφόμενη βάση και πλάτη με φινίρισμα carbon fiber

OnePlus TV, OnePlus TV: Θα έχει περιστρεφόμενη βάση και πλάτη με φινίρισμα carbon fiber

Στις επόμενες 20 ημέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει η OnePlus TV της OnePlus στην Ινδία και αφού έχουμε ήδη πάρει μία “γεύση” από το remote controller και αφού γνωρίζουμε την κυκλοφορία μίας 55 ιντσών έκδοσης, ήρθε η ώρα να δούμε λίγο τον σχεδιασμό της βάσης αλλά και της πλάτης.

Για ακόμη μία φορά ο Pete Lau, CEO της OnePlus αποκάλυψε μία φωτογραφία η οποία δείχνει την πλάτη της τηλεόρασης η οποία φαίνεται να έχει φινίρισμα από carbon fiber. Ταυτόχρονα φαίνεται και η βάση της τηλεόρασης η οποία θα επιτρέπει την περιστροφή της οθόνης.

Η OnePlus TV από όσο ξέρουμε μέχρι τώρα δεν θα είναι μία. Πληροφορίες λένε ότι εκτός από το 55 ιντσών μοντέλο θα κυκλοφορήσουν ακόμη τρία με μέγεθος οθόνης 43, 65 και 75 ίντσες. Τα panel των τεσσάρων Android TV θα είναι QLED και θα έχουν ανάλυση 4K. Επιπλέον, θα υπάρχουν συνολικά οχτώ ηχεία με output 50W και Dolby Atmos υποστήριξη.

Εσωτερικά αναμένεται να τοποθετηθεί ο MediaTek MT5670 που χρονίζει στα 1.5GHz σε συνδυασμό με 3GB μνήμη RAM. Τέλος, η σειρα τηλεοράσεων αναμένεται να υποστηρίζεται με software updates για τουλάχιστον τρία χρόνια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.