Gear

Realme Watch: Κλώνος των Apple Watch για Android

Σήμερα, η Realme αποκάλυψε το X50 Pro Player Edition, μαζί με τα Realme Buds Q, τα Realme Buds Air Neo, τη Realme TV, ένα νέο power bank, και φυσικά το πρώτο της smartwatch που ονομάζεται Realme Watch.

Χαρακτηριστικά και σχεδιασμός

Το Realme Watch είναι η δεύτερη wearable συσκευή της εταιρείας, η πρώτη ήταν το Realme Band το οποίο αποκάλυψε τον Μάρτιο. Το smartwatch μοιάζει ιδιαίτερα με τα Apple Watch, έχει έγχρωμη οθόνη αφής με διαγώνιο 1,4 ίντσες, ανάλυση 320×320 pixels, και 2.5D Corning Gorilla Glass 3. Η οθόνη έχει πυκνότητα 323ppi και φωτεινότητα 380nits με 10 επίπεδα διαβάθμισης.

Σε επίπεδο λειτουργιών, το smartwatch παρακολουθεί τον ρυθμό της καρδιάς, καταγράφει τη δραστηριότητα σε 14 αθλήματα, επιτρέπει τον έλεγχο της κάμερας και της αναπαραγωγής μουσικής, εμφανίζει ειδοποιήσεις, παρέχει υπενθυμίσεις στον χρήστη για να καταναλώσει νερό ή να κινηθεί, έχει πιστοποίηση IP68, και λειτουργία χαλάρωσης.

Η μπαταρία του Realme Watch έχει χωρητικότητα 160mAh, και σύμφωνα με την εταιρεία παρέχει 7 ημέρες αυτονομία με 24ωρη παρακολούθηση του ρυθμού της καρδιάς, και 9 ημέρες με ανενεργή αυτή τη λειτουργία.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Realme Watch θα πωλείται από τις 5 Ιουνίου αποκλειστικά στο Flipkart για INR 3.999 ή περίπου 48 ευρώ. Στο κουτί του έχει κλασικό μαύρο λουράκι, και κάθε επιπλέον σετ λουράκια τιμολογείται στα 6 ευρώ. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν η εταιρεία θα διαθέσει το έξυπνο ρολόι σε περισσότερες αγορές.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 26 Μαΐου 2020 9:21

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.