Redmi Watch 2 Lite: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

, Redmi Watch 2 Lite: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Tον Νοέμβριο η Redmi ανακοίνωσε το Watch 2 Lite και τώρα το wearable είναι διαθέσιμο για αγορά στην Ευρώπη, από το επίσημο κατάστημα Mi.

Ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα σε όλες τις χώρες. Αυτή τη στιγμή μπορείτε να το πάρετε από το κατάστημα Mi για τη Γερμανία, αλλά όχι τη Γαλλία, την Ιταλία ή την Ισπανία, αν και υπάρχει και εκεί στη λίστα.

Το Redmi Watch 2 Lite κοστίζει 69,99 €, με το μαύρο μοντέλο να βρίσκεται σε απόθεμα στη Γερμανία. Δύο ακόμη επιλογές θα φτάσουν κάποια στιγμή στο μέλλον, το λευκό (αναφέρεται ως “ιβουάρ” σε ορισμένες αγορές) και το μπλε.

Το Redmi Watch 2 Lite διαθέτει οθόνη αφής 1,55″ 360×320, μπαταρία 262 mAh, πλαστική κατασκευή και διαθέτει αποκλειστικό λειτουργικό σύστημα. Μπορεί να παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό, τα βήματα, τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα σας και πολλά άλλα. Έχει πάνω από 100 αθλητικές λειτουργίες , GPS (με Galileo, GLONASS και BDS), δηλωμένη διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 10 ημέρες, ενώ η συσκευή διαθέτει επίσης 5 ATM αντοχή στο νερό.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Redmi Xiaomi

Redmi Pad SE 8.7: Δείτε renders και βασικές προδιαγραφές

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Redmi Pad SE 4G στην Ινδία στις 29 Ιουλίου και μαζί του περιμένουμε να κυκλοφορήσει το Pad SE 8.7.

Gear Redmi Xiaomi

Το Redmi Pad SE 4G έρχεται στις 29 Ιουλίου

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Pad SE τον περασμένο Αύγουστο με μόνο συνδεσιμότητα Wi-Fi.

Smartphones Redmi Xiaomi

Xiaomi Redmi K70 Ultra: Αποκαλύπτεται η σχεδίαση και βασικές προδιαγραφές

To Redmi K70 Ultra θα γίνει επίσημο αυτόν τον μήνα, όπως αποκάλυψε η Xiaomi στο Weibo, με το τελευταίο teaser να παρουσιάζει τη συσκευή από όλες τις γωνίες.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi K70 Ultra: Δείτε το σε επίσημο teaser πριν την αποκάλυψή του

Το Redmi K70 Ultra θα γίνει επίσημο αυτόν τον μήνα και η μάρκα αποκάλυψε πληροφορίες στο Weibo σήμερα μαζί με μια εικόνα teaser.