Gear

Samsung Galaxy Watch το επίσημο όνομα του νέου smartwatch

Η Samsung κατοχύρωσε το Μάιο τις ονομασίες Galaxy Watch και Galaxy Fit, αλλάζοντας την επωνυμία των φορετών συσκευών της μετά από πέντε χρόνια, ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε το λογότυπο του νέου της smartwatch.

Το λογότυπο της Samsung συμβαδίζει με τα πρότυπα των λογότυπων της εταιρείας και το χαρακτηριστικό φόντο, χωρίς να αποκαλύπτεται κάποια άλλη πληροφορία σχετικά με το smartwatch, το οποίο δε θα ονομάζεται Gear S4 αλλά Galaxy Watch. Οι φήμες σχετικά με αυτό αναφέρουν πως θα διαθέτει διαφορετικό σχεδιασμό, επεξεργαστή και μπαταρία που θα συμβάλλουν στην αύξηση της αυτονομίας της συσκευής.

Όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα του Galaxy Watch, οι φήμες θέλουν τη Samsung να αλλάζει από το Tizen σε Wear OS της Google. Παρ’ όλα αυτά, το ότι υπάρχουν ακόμα Samsung συσκευές οι οποίες εφοδιάζονται με λειτουργικό σύστημα Tizen, δεν αποκλείεται να σημαίνει πως το Galaxy Watch να “τρέχει” για άλλη μια φορά το λειτουργικό σύστημα της Samsung.

Επιπλέον, η Samsung πιθανόν να κυκλοφορήσει μια κλασσική και μια Sport έκδοση του Galaxy Watch, το οποίο είναι άγνωστο το πότε θα παρουσιαστεί, με τις φήμες να κάνουν λόγο για την εμφάνισή του στην παρουσίαση του Note 9 στις 9 Αυγούστου, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν πως θα παρουσιαστεί στα πλαίσια της IFA 2018 που θα πραγματοποιηθεί 31 Αυγούστου με 5 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 10 Ιουλίου 2018 14:09

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.