Gear

Samsung Galaxy Watch5 Pro: Δεν θα έχει περιστρεφόμενο πλαίσιο;

H Samsung φέρεται να εργάζεται σε τρία μοντέλα  smartwatches για τη γενιά του Galaxy Watch5 με κωδικά ονόματα Heart-S, Heart-L και Heart-Pro. Aυτά τα ονόματα το πιθανότερο είναι να αναφέρονται στα μεγέθη 40mm και 44mm ενός μοντέλου vanilla και ενός μοντέλου Pro.

Καθώς οι φήμες λένε ότι δε θα υπάρχει classic έκδοση, αυτό σημαίνει πως δεν θα υπάρχει περιστρεφόμενο πλαίσιο; Αφού υπήρχε μόνο στο classic και όχι στο vanilla. Και αν περιμέναμε να υιοθετήσει αυτή τη δυνατότητα το Pro, ο leakster Ice Universe μας έσβησε αυτή την ελπίδα.

Βέβαια δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί να αφαιρεθεί, αφού η περιστρεφόμενη στεφάνη δεν επηρέασε το waterproofing ή την ανθεκτικότητα του ρολογιού και ήταν ένα μοναδικό χαρακτηριστικό στην αγορά των smartwatch.

Aπό ότι γνωρίζουμε, το Samsung Galaxy Watch5 Pro θα έχει σώμα από τιτάνιο και sapphire glass, μεγάλη μπαταρία 572 mAh και ίσως θερμόμετρο.

Η σειρά Watch4 ανακοινώθηκε μαζί με τα νέα foldable της Samsung την περασμένη χρονιά, επομένως και φέτος είναι πιθανή μια κυκλοφορία στις αρχές Αυγούστου.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.