Gear

Special Διαγωνισμός Techblog: Κερδίστε ένα Samsung Gear VR από το Unpacked Event

Special διαγωνισμός Techblog για να πάρετε γεύση από το Unpacked event της Samsung που πραγματοποιήθηκε εδώ στη Βαρκελώνη. Φεύγοντας μας έδωσαν από ένα Samsung Gear VR, μάσκα εικονικής πραγματικότητας και εμείς ψηθήκαμε να το κάνουμε δώρο σε ένα τυχερό από εσάς!

Update: Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε και τυχερός νικητής είναι το σχόλιο-συμμετοχή No.1634 (Δημήτρης – meligalxxxxx@gmail.com). Ο τυχερός νικητής έχει ενημερωθεί με email για την παραλαβή του δώρου. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας! Δείτε το βίντεο με την κλήρωση εδώ.

Update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και ο τυχερός νικητής θα ενημερωθεί με email. Καλή επιτυχία σε όλους!

Το Gear VR είναι συμβατό με S6, S6 Edge, Edge+, Note 5, S7 και S7 Edge.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να ακολουθήστε και τα 3 βήματα που ακολουθούν:

1. Να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή σε αυτό το άρθρο
2. Να κανετε share το άρθρο του διαγωνισμού
3. Να κάνετε subscribe στο κανάλι μας

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου στις 21:00 το βράδυ και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email. Για οποιαδήποτε απορία σε σχέση με τον διαγωνισμό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Σημαντικό:
Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Καλή επιτυχία σε όλους!

Προσοχή:
Μην επιλέγετε «Θέλω να ενημερώνομαι για τα νέα σχόλια σε αυτό το άρθρο μέσω email» γιατι θα σας έρχονται όλα τα email όσων συμμετέχουν στον διαγωνισμό!

Επεξεργάστηκε την 2 Μαρτίου 2016 11:54

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.