Gear

Snapchat Spectacles: Η μάσκα που τα κάνει αδιάβροχα

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα τα “έξυπνα” γυαλιά της Snap Inc. κυκλοφόρησαν και στην ευρωπαϊκή αγορά με τιμή 150 ευρώ. Τώρα η Royal Caribbean που συνεργάστηκε με την Snap Inc. δημιούργησε μία μάσκα που τα κάνει αδιάβροχα.

Η μάσκα που ονομάστηκε “SeaSeekers” δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά, αλλά τα πρώτα δείγματα μπορούν να αντέξουν ως και 30 λεπτά κάτω από το νερό σε βάθος των 45 μέτρων.

Η Snap Inc. και η Royal Caribbean δοκιμάζουν το προϊόν σε θάλασσες και έχουν δημοσιεύσει μερικεές φωτογραφίες και βίντεο στον λογαριασμό τους στο Twitter. Οι δύο εταιρίες σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν τα SeaSeekers στην αγορά το φθινόπωρο.

Με τα γυαλιά αυτά οι χρήστες θα μπορούν να τραβούν καταπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο όταν κολυμπούν (και να τις δημοσιεύουν στο Snapchat) χωρίς να χρειάζεται να κουβαλούν μαζί τους μια GoPro ή άλλα παρόμοια gadget.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την μάσκα και στην ελληνική αγορά καθώς οι ελληνικές παραλίες και θάλασσες είναι από τις ομορφότερες του κόσμου και όλοι θα θέλαμε να μοιραστούμε με τους φίλους μας τις όμορφες στιγμές του καλοκαιριού.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 26 Ιουνίου 2017 14:55

Σχόλια

  • πολύ καλή η κίνηση να τα κυκλοφορήσουν φθινόπωρο, αν και οι αγοραστές συνήθως ότι είναι για τη θάλασσα προτιμάει να το αγοράζει γύρω στα Χριστούγεννα!!! χαχαχαχα!!!!

    • Μανώλης, χαχαχαχ ναι! Αλλά ειναι η εποχή της Αυστραλίας τότε για βουτιές! :)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.