Gear

Τα Sony Xperia Ear Duo εκφωνούν τις ειδοποιήσεις σε iOS και Android συσκευές

Η Sony αναβάθμισε το software των Xperia Ear Duo με αποτέλεσμα τα ασύρματα ακουστικά να έχουν τη δυνατότητα να εκφωνούν τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις από το συνδεδεμένο τηλέφωνο στο χρήστη, είτε πρόκειται για Android ή iOS συσκευή.

Έτσι ο χρήστης θα μπορεί χωρίς να ελέγχει το smartphone του να γνωρίζει ποιος τον καλεί ή να ακούει το γραπτό μήνυμα που έχει μόλις λάβει. Ταυτόχρονα, μία ακόμη προσθήκη είναι ότι μπορεί να αποθηκεύσει τη φωνητική εντολή «τρέχουσα ώρα» με αποτέλεσμα να μαθαίνει την ώρα οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να τσεκάρει καθόλου το κινητό του. Επίσης, αν ο ήχος που προέρχεται από κάποια πηγή είναι χαμηλής έντασης η νέα λειτουργία Dynamic Normalizer αυξάνει την ένταση για να μπορεί ακούει καλύτερα ο χρήστης στα θορυβώδη περιβάλλοντα.

Το προηγμένο σύστημα ήχου των ακουστικών Xperia Ear Duo, επιτρέπει στο χρήστη να ακούει τη μουσική του και τους ήχους του περιβάλλοντος ταυτόχρονα, να έχει δηλαδή μία “Dual Listening” εμπειρία, για να γνωρίζει ανά πάσα ώρα και στιγμή τι συμβαίνει γύρω του.

Επίσης, το ενσωματωμένο Adaptive Volume Control (AVC) μειώνει την παρεμβολή του ανέμου για ακόμη καλύτερη εμπειρία ήχου σε εξωτερικά περιβάλλοντα.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ντίνα Καβαλλάρη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.