The Pokémon Company: Θα κυκλοφορήσει sleep tracking συσκευή, cloud υπηρεσία και τρία παιχνίδια

Pokémon GO, The Pokémon Company: Θα κυκλοφορήσει sleep tracking συσκευή, cloud υπηρεσία και τρία παιχνίδια

Η The Pokémon Company σε μία εκδήλωση στο Τόκιο αποκάλυψε τα σχέδια της για το μέλλον και τι έχουμε να περιμένουμε από αυτή.

Πρώτα από όλα, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει ένα νέο παιχνίδι με όνομα Pokémon Sleep, στο οποίο ο ύπνος μας επηρεάζει το gameplay. Ο στόχος της εταιρείας είναι να δώσει στους παίκτες έναν λόγο να ξυπνάνε το πρωί.

Η The Pokémon Company συνεργάστηκε με την Nintendo για την κυκλοφορία μιας νέας συσκευής παρακολούθησης ύπνου με όνομα Pokémon Go Plus +, η οποία θα συνδέεται στο ομώνυμο mobile παιχνίδι. Προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τη συσκευή ή για το πως θα επηρεάζει το gameplay του Pokémon Go.

Pokémon GO, The Pokémon Company: Θα κυκλοφορήσει sleep tracking συσκευή, cloud υπηρεσία και τρία παιχνίδια

Επιπλέον, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020 μία νέα cloud υπηρεσία με το όνομα Pokémon Home, η οποία θα επιτρέπει στους παίκτες να συγκεντρώνουν όλα τα τέρατα που έχουν πιάσει από διαφορετικά παιχνίδια σε ένα σημείο.

Η υπηρεσία θα κυκλοφορήσει για iOS, Android, και Switch, ενώ θα συνδέεται με τα Pokémon Go, Pokémon Let’s Go, Pokémon Bank, και το επερχόμενο Pokémon Sword και Shield. Πέρα από το γεγονός ότι θα μπορούμε να διαχειριζόμαστε τα Pokémon θα μπορούμε να τα ανταλλάζουμε με άλλους παίκτες.

Η εταιρεία επίσης αποκάλυψε ότι το 3DS παιχνίδι που ενέπνευσε την ταινία Detective Pikachu θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι το τέλος του παιχνιδιού θα διαφέρει από το αρχικό.

Pokémon GO, The Pokémon Company: Θα κυκλοφορήσει sleep tracking συσκευή, cloud υπηρεσία και τρία παιχνίδια

Επίσης, μάθαμε μερικές λεπτομέρειες για το επερχόμενο mobile παιχνίδι της εταιρείας που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την DeNA. Το όνομα του παιχνιδιού είναι Pokémon Masters, έχει 3vs3 μάχες, θα περιλαμβάνει αρκετούς εκπαιδευτές που είδαμε σε προηγούμενα παιχνίδια Pokémon, και θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Τέλος, στις 5 Ιουνίου θα γίνει το Nintendo Direct στο οποίο η εταιρεία αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το Pokémon Sword και Shield.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Έλεος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Pokemon

Pokemon: O Ash Ketchum είναι παγκόσμιος πρωταθλητής – Χρειάστηκε μόλις… 25 χρονια

Ο Ash Ketchum ξεκίνησε την πορεία του στον κόσμο των Pokemon με έναν μόνο στόχο να γίνει παγκόσμιο πρωταθλητής και μετά από 25 χρόνια, σχεδόν μία ζωή, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα.

Smartphones featured Pokemon Samsung

Η Samsung ετοιμάζει ένα Pokemon Edition Galaxy Z Flip3

Ένα  δώρο στους φανατικούς θαυμαστές των Pokemon ετοιμάζει η Samsung, καθώς θα κυκλοφορήσει ένα Pokemon Edition Galaxy Z Flip3.

Games featured Nintedo Nintendo Switch

Nintendo Switch eShop: Επιστρέφει μετά από τις διακοπές λειτουργίας του την ημέρα των Χριστουγέννων

Καθώς τα παιδιά και οι ενήλικες χάζευαν στο Nintendo eShop, ανυπόμονοι να ξοδέψουν τις δωροκάρτες που βρήκαν στις κάλτσες τους, αυτός ο ενθουσιασμός χάλασε γρήγορα από ένα μήνυμα σφάλματος eShop.

Games iOS iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max

Pokemon Go: Καλύτερη λειτουργία στα iPhone με την τελευταία ενημέρωση

Η Niantic κυκλοφόρησε την ενημέρωση 1.191.0 για την εφαρμογή iOS του Pokemon Go, επιτρέποντάς της να τρέχει σε υψηλότερους ρυθμούς τα καρέ.