NaviGT R-435 | με το iGo My Way

Το NaviGT είναι μια ισχυρή συσκευή PNA (Personal Navigation Assistant) που ενσωματώνει τους ηλεκτρονικούς χάρτες iGΟ My Way. καλύπτοντας όλη την Ελλάδα. Η νέα έκδοση του iGΟ My Way της ACE-Hellas περιλαμβάνει 259.000 πλοηγήσιμα χιλιόμετρα, 520 δήμους και κοινότητες, 13.400 πόλεις, χωριά και οικισμούς, 79.000 σημεία ενδιαφέροντος και φωνητικές οδηγίες στα Ελληνικά και 15 ακόμη γλώσσες.

Το NaviGT είναι εξοπλισμένο με οθόνη αφής LCD 4,3” υψηλής ευκρίνειας, επεξεργαστή Samsung 400 MHz και λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows CE. Διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο, έξυπνο σύστημα sleep mode και διαχείριση πολυμέσων με music player, viewer φωτογραφιών και video player.

Επιπλέον, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε δύο εκδόσεις: το NaviGT R-430 με προτεινόμενη τιμή λιανικής €299 και το NaviGT R-435, το οποίο διαθέτει επιπλέον υψηλής ευαισθησίας μικρόφωνο και δυνατότητα σύνδεσης με κινητό τηλέφωνο μέσω Bluetooth για λειτουργία car-kit ανοιχτής ακρόασης. Ο γρήγορος επεξεργαστής της Samsung σε συνδυασμό με τις κορυφαίες επιδόσεις της εφαρμογής iGo My Way επιτρέπουν την ταυτόχρονη λειτουργία της ανοικτής ακρόασης και της πλοήγησης. Το NaviGT R-435 διατίθεται στην προτεινόμενη λιανική τιμή των €349.

Το λογισμικό και οι χάρτες του συστήματος βρίσκονται σε κάρτα μνήμης 1 GB.

Επεξεργάστηκε την 24 Απριλίου 2008 10:01

Σχόλια

  • πήρα το naviGT το δοκίμασα και είναι μάπα. Αν το ακολουθήσεις δεν βρίσκεις ούτε το σπίτι σου

  • Το igo δεν φημίζεται για τους χάρτες του. Το μόνο που αξίζει είναι η ευκολία στην χρήση του προγράμματος. Κατα τα άλλα destinetor και πάλι destinator

  • ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ.ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.

  • ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ.ΚΑΠΟΙΟ SITE?

  • καλισπερα χρονια πολλα!!!! ρε πεδια τα βιντεο πως βαζεις μεσα. προσπαθω και δεν τα καταφερνω τι να κανω ???????

  • χρειαζομαι την βοηθεια σας.πηρα ενα navi gt r435 απο πλαισιο στοκ και δεν εχει οδηγιες.μπορεο καποιοσ να βοηθησει.εθχαριστω

  • Μπορείς να κατεβάσεις τις οδηγίες και τα manuals από το ιντερνετ!

  • θα ηθελα πιο σαιτ εχη οδηγιες στα ελληνικα με το εχουνε δωσι καιδεμ ξερο ποσ δουλεβι

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.