Samsung Smart TV ES8000, Τηλεόραση με διπύρηνο επεξεργαστή και υποδοχή αναβάθμισης

Η απόλυτη σειρά Smart TV της Samsung φέρει την κωδική ονομασία ES8000 και θα κλέψει το βλέμμα το 2012. Η τεχνολογία είναι LED 3D και θα κυκλοφορησει σε 46, 55, 60, 65 και 75 ίντσες. Εντύπωση προκαλεί ο ενσωματωμένος διπύρηνος επεξεργαστής, οι τεχνολογίες αναγνώρισης φωνής και κίνησης αλλά και η υποδοχή Evolution kit όπου μέσω αυτής θα μπορεί να αναβαθμίζεται η τηλεόραση με περισσότερη επεξεργαστική ισχύ.

Επεξεργάστηκε την 8 Φεβρουαρίου 2012 9:11

Σχόλια

  • ΑΠΑΙΧΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ.ΚΡΙΜΑ.ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ CRT ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ

  • Γιατι δεν τις ενσωματωνουν ενα mini pc με win8 πανω να τελειωνουμε αφου για εκει παει το πραμα.

  • ...& μου'λεγε η γυναικα πριν μερικους μήνες πριν κάνουμε ταμείο για τη 46" Samy D8000...
    "...θα αργήσει να ξαναβγει ΤΟΣΟ καλή, με λεπτο beze,τόσο ζωντανα χρώματα ,τέτοιο "μαυρο" & πόσο μάλλον να έχει και SMart TV menu με apps etc..." -Axxx...Γυναίκεςςςς Αθάνατεςςς!:P
    (*...& αναφωνησα μόλις προ λίγου εκ των έσω μου...Π#@%@να Ζωήηηηηη...!:P) K.Μέρα

  • Γεια σας. Φίλε Alex δεν το κάνουν απευθείας γιατί δε τους συμφέρει. Εγώ πιστεύω ότι έχουν εφευρεθεί πολύ πιο θεαματικά πράγματα ήδη αλλά δε τα βγάζουν απευθείας γτ περιμένουν να πουλήσουν οσο περισσότερο μπορούν με τα παλιά. Γενικά πιστεύω ότι η βιομηχανία τον gadgets στηρίζεται στον καπιταλισμό και στο να δημιουργεί ψεύτικες ανάγκες.

  • Όλο το γυροφέρνουνε αλλά κανείς δεν κάνει την σωστή κίνηση.
    Τηλεόραση με οθόνη αφής και ενσωματωμένο PC κομπλέ με δίκτυο και αλληλεπίδραση με το tuner της τηλεόρασης. Και για να μειωθεί το κόστος και να μην μπαίνει στη μέση ο Bill Gates, άντε με κύκλωμα ταμπλέτας και Android.
    Τι περιμένουν δηλαδή, δεν τους καταλαβαίνω;
    Να βγει πρώτη η Apple να το υλοποιήσει με μια τηλεόραση με λειτουργικό iOS και να τρέχουν μετά όλοι οι υπόλοιποι (η εξής SAMSUNG) και να μην φτάνουν;
    Η αλήθεια είναι πως μόνο η Apple τολμάει και καινοτομεί.
    Όλοι οι άλλοι την αντιγράφουν πετυχημένα.

  • Απλά θέλουν να πάνε τα βήματα 1-1.Να βγάζουν χρήματα σε κάθε βήμα δεν τους συμφέρει να προσπερνάνε τα στάδια.Αυτο πιστεύω.Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να έχω ξεχωριστά PC και TV για διάφορους λόγους.Η τηλεόραση αυτή πάντως αξίζει πολλά.Ξέρουμε πότε θα έρθει Ελλάδα να την δούμε?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.