COSMOTE: Δωρεάν 15 GB, δωρεάν χρόνος ομιλίας, δωρεάν το COSMOTE HISTORY μέσω YouTube

, COSMOTE: Δωρεάν 15 GB, δωρεάν χρόνος ομιλίας, δωρεάν το COSMOTE HISTORY μέσω YouTube

Η COSMOTE, απαντώντας στις αυξημένες ανάγκες των πελατών της για συνδεσιμότητα και στηρίζοντας την πρωτοβουλία της Πολιτείας #DigitalSolidarityGR για τη διευκόλυνση της επικοινωνίας, της εργασίας και της ψυχαγωγίας από το σπίτι, προχωρά σε μία πρώτη σειρά ενεργειών. Οι ενέργειες αφορούν στην παροχή δωρεάν mobile data σε όλους τους συνδρομητές κινητής COSMOTE, δωρεάν χρόνο ομιλίας, SMS και δεδομένων στους συνδρομητές της σε Ιταλία και Ισπανία, αλλά και στη διάθεση δωρεάν τηλεοπτικού περιεχομένου για όλο το ελληνικό κοινό μέσω YouTube.

Στόχος των δράσεων της COSMOTE, είναι να περιοριστούν οι μετακινήσεις, να διευκολυνθούν οι συνδρομητές της που βρίσκονται αποκλεισμένοι στο εξωτερικό και να προσφέρει ποιοτική ψυχαγωγία στην οικογένεια και ειδικά στους νέους για όσο διάστημα «μένουμε σπίτι». Συγκεκριμένα, η COSMOTE προχωρά στις παρακάτω ενέργειες:

Α. Προσφορά δωρεάν 15 GB για 30 ημέρες σε όλους τους πελάτες κινητής

Για τις αυξημένες ανάγκες των συνδρομητών της για επικοινωνία και Internet από το κινητό, η COSMOTE προσφέρει δωρεάν 15 GB για 30 ημέρες σε όλους τους πελάτες κινητής, συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής – ιδιώτες και επαγγελματίες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενεργοποιήσουν το δωρεάν πακέτο, από αύριο Τρίτη 17/3 έως και τις 31/3, μέσα από τις εφαρμογές My COSMOTE App και WHAT’S UP App.

Ενδιαφέρει επίσης: Vodafone: Δωρεάν χρόνος ομιλίας και εκπτώσεις στα πακέτα data

B. Δωρεάν χρόνος ομιλίας, δεδομένα και SMS στους συνδρομητές σε Ιταλία και Ισπανία

Επίσης, για τους συνδρομητές της που βρίσκονται στην Ιταλία και την Ισπανία, η COSMOTE παρέχει 300 λεπτά ομιλίας από τις δύο χώρες προς Ελλάδα, 300 SMS και 1GB για δύο εβδομάδες.

Γ. COSMOTE TV: Ελεύθερο για όλους μέσω YouTube το πρόγραμμα με ντοκιμαντέρ του COSMOTE HISTORY

Η COSMOTE TV προσφέρει το πρόγραμμα με ντοκιμαντέρ και εκπομπές του COSMOTE HISTORY HD, ελεύθερα για όλους, μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube μέχρι και τις 30 Απριλίου. Με πρόγραμμα 24ωρης ροής και High Definition μετάδοση, το COSMOTE HISTORY μέσω YouTube θα προβάλλει επιλεγμένες σειρές ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV και εκπομπές με εκπαιδευτικό περιεχόμενο για τα παιδιά και τους νέους.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντωνης

ΜΠΡΑΒΟ!!! τοσα λεφτα εχουν βγαλει…! παιδια Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε ΣΠΙΤΙ!!!

Kosmas

Τέλεια προσφορά! και το History το καλύτερο κανάλι όλων των εποχών

Nikos

Δυστυχως στην Ολλανδια δεν μπορει να το παιξει.
Μου γραφει: Video unavailable. The uploader has not made this video available in your country. Εχετε καμια ιδεα αν γινεται να το βλεπουμε κι εμεις οι ελληνες του εξωτερικου? Ευχαριστω!

Ηλίας

Ντροπή και αισχος, τα λιγοτερα που μπορώ να πω.Τι να τα κάνουμε τα data αφου θα είμαστε σπίτι με ίντερνετ!!! Δώστε τα κανάλια εαν όχι σ’ολους έστω σε μας τους συνδρομητές σας για να μην πω για χρονο ομιλίας. Τι φοβάστε μην μπείτε μεσα;. Νιώθω οτι είναι προσφορά της πλάκας ισα για να πουν οτι ανταποκρίθηκαν στην βοήθεια και να μπορούν να ζητήσουν ανταλλάγματα. Ωστόσο μπράβο σας για την υποστήριξη τον ομογενών σε Ιταλία – Ισπανία. Συγχαρητήρια σε φορθνετ-νοβα για την πραγματικά ουσιαστική προσφορά τους.

Jimis

Όσοι έχουν ανανεώσει πριν πρέπει να φάνε τα δικά τους πρώτα και μετά μετράνε αυτά….
Απατεωνιά τεράστια!!!!!
Χίλια μπράβο σε αυτόν που το σκέφτηκε!!!!
Μέχρι τις 13/4 να χαλάσω 13GB και μέχρι τις 18/4 να χαλάσω 15GB!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE TV featured Nova

Nova και η COSMOTE κατά των πειρατικών συνδέσεων

Εκτεταμένη επιχείρηση φραγής πειρατικών IP πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με αποτέλεσμα να επηρεαστούν χιλιάδες τελικοί χρήστες παράνομης πρόσβασης στις υπηρεσίες COSMOTE TV και EON.