COSMOTE Internet On The Go | Ασύρματο ίντερνετ HSUPA έως και 7,2Mbps

Την πιο γρήγορη ασύρματη πρόσβαση στο Internet στην Ελλάδα, αλλά και τις φθηνότερες χρεώσεις της αγοράς προσφέρει η COSMOTE, από τις 10 Απριλίου, με την εμπορική διάθεση των νέων οικονομικών προγραμμάτων Internet On The Go, παραμένοντας σταθερά πρωτοπόρος και ορίζοντας τις εξελίξεις στην Ευρυζωνικότητα Κινητών Δικτύων (Mobile Broadband) στην ελληνική αγορά.

Η COSMOTE παρέχει αποκλειστικά το πιο γρήγορο ασύρματο internet μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας 3ης γενιάς με την τεχνολογία HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) για ταχύτητες λήψης δεδομένων έως 7,2 Mbps και με τη νέα τεχνολογία HSUPA (High Speed Uplink Packet Access) για ταχύτητες αποστολής έως και 1,5 Mbps. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ευρυζωνικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, με το δίκτυο 3G της εταιρίας να καλύπτει πάνω από το 80% του ελληνικού πληθυσμού. Προς το παρόν η κάλυψη HSDPA έως 7,2 Mbps / HSUPA παρέχεται σε επιλεγμένες περιοχές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι πελάτες της COSMOTE μπορούν να απολαμβάνουν τις νέες ταχύτητες μετάδοσης HSPA (High Speed Packet Access) χρησιμοποιώντας μαζί με τον προσωπικό τους υπολογιστή, μία από τις τρεις νέες συσκευές: USB Stick, USB Modem και ExpressCard, αλλά και το νέο εύχρηστο λογισμικό διαχείρισης συνδέσεων “COSMOTE Internet On The Go Connect”.

H COSMOTE ξεκινά, επίσης, από τις 10 Απριλίου, και την εμπορική διάθεση των οικονομικών προγραμμάτων COSMOTE Internet On The Go Basic, 250MB, 5GB, Unlimited και Student , ειδικά σχεδιασμένο για φοιτητές.

Για πέντε ολόκληρους μήνες, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, η COSMOTE προσφέρει απεριόριστη χρήση, με χρέωση μόνο του μηνιαίου παγίου, σε όλους τους συνδρομητές των προγραμμάτων COSMOTE Internet On The Go 5GB και COSMOTE Internet On The Go Student. Σημαντικό όφελος επιφυλάσσει η COSMOTE και στους συνδρομητές του προγράμματος COSMOTE Internet On The Go Unlimited, το οποίο προσφέρεται με μειωμένο πάγιο 29,5€ (από 49€), επίσης, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, από τις 10 Απριλίου, αναβαθμίζονται με ακόμα πιο προσιτές χρεώσεις και οι πρόσθετες υπηρεσίες Wireless Internet της COSMOTE για συνδρομητές προγραμμάτων φωνής που επιθυμούν γρήγορη ασύρματη πρόσβαση στο Internet χρησιμοποιώντας είτε το ίδιο το κινητό τους για πλοήγηση, είτε μέσω προσωπικού υπολογιστή κάνοντας χρήση του κινητού τους τηλεφώνου ως μόντεμ.

Με το COSMOTE Internet On The Go οι πελάτες της εταιρίας μπορούν να απολαμβάνουν ταχύτερα και πιο οικονομικά ασύρματη πρόσβαση στο Internet, όπου θέλουν, με πιο πλούσιες σε περιεχόμενο “online” εφαρμογές όπως: η πλοήγηση σε ιστοσελίδες με πολυμέσα, η ανταλλαγή e-mail ακόμα και με συνημμένα αρχεία μεγάλου μεγέθους, η αποστολή και λήψη φωτογραφιών, μουσικής, βίντεο, παιχνίδια κ.λπ.

Διαβάστε επίσης για το πως θα βάλετε το Cosmote Internet on The Go σε Ubuntu 8.04.

Επεξεργάστηκε την 31 Ιανουαρίου 2009 19:33

Σχόλια

  • Νωρίτερα σήμερα το πρωί λάβαμε την κάτωθι ανακοίνωση από το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός:

    Όλοι όσοι αναζητούν, όπου και αν βρίσκονται, την γρηγορότερη πρόσβαση στο διαδίκτυο, με μια βόλτα στο ΓΕΡΜΑΝΟ μπορούν να αποκτήσουν όποιο laptop επιθυμούν με έκπτωση 20%, με κάθε νέα σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE Internet On The Go.

    Η έκπτωση ισχύει για κάθε νέα σύνδεση στα οικονομικά προγράμματα μετάδοσης δεδομένων COSMOTE Internet On The Go 250MB, COSMOTE Internet On The Go 5GB, COSMOTE Internet On The Go Student, COSMOTE Internet On The Go Unlimited και αφορά σε όλα τα laptop που διατίθενται στο Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

  • Gia sas 8a 8ela na me Boi8isite prin 5 ebdomades eixa To free asurmarto wireles mipws kserete pos 8a to egkatastiso?

  • exw to cosmote on the go....to opoio agorasa apo ena katasthma ths a8inas.spoudazw kalamata.enw me enhmerwsan oti 8a pianw ka8arh taxitita toulaxistwn 6,5 ws 6,8 Mbps logo tou oti vreiskomai pisw apo katasthma cosmote me megalh keraia kai evrh mikos kimatos,par'ola auta,sindeomai me taxitita oxi megaliterh apo 536Kbps kati to opio einai adianohto!!!!
    den kserw an ayto sas provlimatizei esas,omws emena me provlimatizei arketa.to na eisai foititis kai na plirwneis ena internet,epeidi to exeis anagkh,simenei pws 8es kai thn apaitoumenh taxythta.eseis sth 8esh mou ti 8a kanate?
    gnwrizei kaneis apetoumenes energeies h ri8miseis pou mporoun na ginoun panw sto modem i se kapio ip?
    plz help.

  • @theodosios staikopoulos: Δεν γνωρίζω να υπάρχουν ρυθμίσεις για να τρέχει πιο γρήγορα. Καταλαβαίνω ότι όπως όλοι μας έτσι και εσύ θέλεις γρήγορο ίντερνετ. Όμως λύσεις όπως το Cosmote internet on the go που βασίζονται στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας δεν έρχονται να αντικαταστήσουν το σταθερό ADSL. Στο κατάστημα που το πήρες μπορεί να σου τάξανε ότι θα πιάνεις καλά, όμως στην πράξη αυτές οι υποσχέσεις απέχουν από την πραγματικότητα.

  • Ο τύπος που διαφημίζει το internet χωρίς καθυστέρηση μάλλον ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ με άλλο δίκτυο και σε άλλη χώρα. Το δίκτυο της Cosmote πάντως είναι στην καλλίτερη περίπτωση isdn γραμμή με σπάνιες κορυφές που δεv ξεπερνούν πουθενά το 1 Mbit. Είναι άθλιοι και ψεύτες τα 5 gb που έχω εγώ 24 ώρες να το έχεις να κατεβάζει δεν προκειται να αναλωθούν σε ένα μήνα. Το δικτύο τους είναι καλό κάνα email και σελίδες που τις φορτώνεις μια μια και με υπομονή. Αυτή τη στιγμή έχω σήμα 3g+ σύνσδεση cosmote hsdpa και όση ώρα γράφω περιμένω τρις απλές σελίδες να φορτώσουν. σύνδεση 20Kbit/sec (Bit οχι Byte)

  • Δημοσθένη και εγώ δεν έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από το Cosmote internet on the go. Με τις ταχύτητες δεν το έχω ψάξει για να σου πω με τι κατεβάζω ή ανεβάζω. Τα παραδείγματά μου είναι δύο. Στο χωριό μου στην Κρήτη αγανάκτησα το καλοκαίρι και η υπομονή μου είχε γίνει κορδέλες. Από την άλλη ομως, στην πρόσφατη έκθεση dte 2008 έκανα live streaming το περίπτερο του Techblog χρησιμοποιώντας το Cosmote, με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα.

  • Γειά και πάλι. Καταρχήν ειμαι στο Ηρακλειο της Κρήτης όπου Συμφωνα με την εταρία το σήμα δεν υστερεί των Αθηνών. Το πόσο κατεβάζεις ή ανεβάζεις δεν έχει σημασία γιατι δεν με ενδιαφέρει . Το ζήτημα είναι οτι σου δινουν μια υποσχεση για εμπειρίες εφάμιλες με το κανονικό adsl το διαφημίζουν και τελικα προσφέρουν ταχυτητα isdn και αυτο όχι σταθερά . Για αυτό τους λέω αθλιος και ψευτες.

  • Δεν ξέρω πως το "πουλάνε", η αλήθεια όμως είναι ότι δεν μπορείς να βασιστείς σε GSM ασύρματο ίντερνετ (Cosmote, Vodafone, Wind) για τις καθημερινές σου ανάγκες. Κατ΄ αρχάς μέσα στο σπίτι δεν μπορείς να πιάσεις καλές ταχύτητες, άσε που και το ακριβό πακέτο που το ονομάζουν unlimited έχει περιορισμό τα 30GB!

  • ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ INTERNET ON THE GO 5 GB. ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΩΣΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ (ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΕ ΟΤΙ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ). ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟ.ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΕΩΣ 250Kbps ΚΑΙ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΑΝ ΑΣΑΝΣΕΡ.ΧΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

  • Marianthi νομίζω ότι μπορείς να τους ζητήσεις να έρθουν στην περιοχή σου να μετρήσουν και αν δεν πιάνει τους το δίνεις πίσω και διακόπτεις το συμβόλαιο. Αυτό τουλάχιστον κάνει η WIND.

  • βνρε παιδιά επειδή σκέφτομαι να πάρω ασύρματο internet με όλα αυτά που διάβασα δεν είμαι και τόσο σίγουρη πλέον.. δηλαδή όλα τα δίκτυα είναι τόσο χάλια? κανένα δεν αξίζει?

  • maria, το mobile broadband internet είναι πολύ εξυπηρετικό για να έχεις ίντερνετ σε μέρη που δεν θα μπορούσες. Για παράδειγμα τώρα στις γιορτές, αν πας κάπου εκδρομή και θέλεις να έχεις τον υπολογιστή μαζί σου, το ασύρματο ίντερνετ είναι μια πάρα πολύ καλή λύση. Δεν το προτείνω σαν αντικατάσταση του "σταθερού" ADSL.

    Οπότε αν το θέλεις για εκδρομές και ταξίδια, θα πρέπει να είσαι έτοιμη ότι σε κάποια μέρη θα πιάνεις καλές ταχύτητες, σε κάποια άλλα λιγότερο καλές και σε μερικά καθόλου. Μπορείς επίσης να ρωτήσεις κάποιον φίλο ή γνωστό σου που έχει κάποιο πακέτο από τις Vodafone, WIND ή Cosmote - που μένει κοντά σε εσένα - για το πόσο ευχαριστημένος είναι και τι ταχύτητες πιάνει.

  • Πάντως αν είσαι μέσα ή έξω δεν έχει σημασία με την cosmote. To internet δεν έχει καμία σχέση με dsl πουθενά και σε καμία περίπτωση. Όποιος το πάρει να είναι προετοιμασμένος για απλό σερφάρισμα. Δεν είναι και τυχαία τα πακέτα που προσφέρουν, τα 250 MB( το φθηνό και καλά) είναι εύκολο να αναλωθούν και σε pstn (αρχαίες αναλογικές γραμμές). Μετά ξαφνικά πηδάνε στα 5 Gb. To κομμάτι του μάρκετινγκ το έχουν μελετήσει καλά, στο δίκτυο δεν δίνουν σημασία. Όσο αφορά το θέμα ότι γενικά η gsm σύνδεση είναι χάλια κάνουν λάθος. Πρόσφατα σε ταξίδι στην Γερμανιά σήμα 3g+ σημαίνει ταχύτητα σταθερή!! μεταξύ 500 Kbs 3 Μbit και τιμή 24 cent το Mb προπληρωμένο πακέτο.

  • Στη δική μου περίπτωση (Π. Φάληρο) έχει σημασία το αν είμαι μέσα στο κτήριο ή έξω στο δρόμο. Cosmote έχω και εγώ τα 5GB και συμφωνώ απόλυτα ότι το μάρκετινγκ το κατέχουν. Τα 250MB είναι λίγα, τα 5GB πολλά, θα ήθελα και ενδιάμεσα πακέτα. Αλλά έτσι πουλάνε και οι 3 εταιρείες.

    Τελευταία έριξαν στην αγορά το πακέτο 10GB για να πουλήσουν μαζί με ένα ή δυο χρόνια συμβόλαιο, τα netbook που διαφημίζονται αυτές τις μέρες.

  • ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ COSMOTE INTERNET ON THE GO 5GB KAI EIΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ INTERNET ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΤΑ SMS ΤΑ ΧΡΕΩΝΟΜΑΙ ΧΩΡΙΣΤΑ?

  • ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ INTERNET ON THE GO, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ! ΜΕΝΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΗ! Κ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΣΟ Κ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΩ, ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ 1.1 GB! ΕΧΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5GB... ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΗΣΩ? (ΧΡΗΣΗ-->ΙΣΤΟΡΙΚΟ-->ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ) ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΩ?

  • ΅WELCOME TO THE CLUB! ΤΟ 7,2 Mbs ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ COSMOTE(ΑΚΡΩΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ) ΑΝΤΕ ΚΑΝΑ 1 Mbs ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΑΠΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΤΟ 99% ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΡΟ ADSL ΕΠΟΧΗΣ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΙΟ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΣ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ.

  • καλησπερα παιδια! εχω και εγω το ιντερνετ ον τηε γο το στθδεντ με οριο 5 gb! to diko mou provlima ine pos otan exw egatestimeno to msn messenger mou kanei megalh katanalosi ogkou dedomenon! mono me to palio msn to pio palio poi iparxei ine ente3ei! kai den exei simasia ean ine mesa sto msn kai mono pou to xw egatestimeno mou kanei megali katanalwsi!! twra teleutea arxise ayto to provlima etsi 3afnika! ligo palaiotera itan poli enta3ei! voi8iste me please! euxaristw

  • αιδια εμεις στην παρο πληρωνουμε κανονικα τον οτε καθε μηνα για υπηρεσιες που ποτε δεν
    λαβαμε. ΤΟ μπουρδελο on the go 15 λεπτα δεν κατεβαζει καθολου 0 kb και 5 λεπτα με 5. 8
    αντε και καμια φορα 25 kb. οποιος θελει να το παρει ας το δοκιμασει στο σπιτι του και οχι σε περιιοχη που υπαρχει hspa γιατι θα παθει καταθλιψη με την τεχνολογια του οτε.

  • re paidia ego leo na proxorisoyme se mazikes miniseis!!!!!!!
    mas koroidepsan oloys!!!
    diladh eimai ipoxreoenos aythn th stigmh na plirono gia 2 xronia
    k na mhn exo k internet einai aparadekto
    k na fantasteis oti eixa k connex k to ekopsa!!!

  • hlias, αυτά τα πράγματα δεν τα κάνουν! Δεν βασιζόμαστε ποτέ στο mobile broadband για σταθερό ίντερνετ!

    Από ότι έχω μάθει από άλλους χρήστες, μπορείς να κάνεις αίτηση να έρθουν να μετρήσουν στο χώρο που χρησιμοποιείς το mobile broadband και αν δεν πιάνει σε αποδεσμεύσουν από το συμβόλαιο.

  • nai piastika koirodo me olh thn simasia ths leksis.

    to deytero, itan oti pio endiaferon exv akousei gia thn perptosh mou
    tha kanv mia sxetikh anazitish!

    mobile broadband sto kinito re paidia ginete???
    na balv thn karta dld sto kinito moy k na kanv doyleia????

  • hlias, ενημέρωσέ μας για την όλη διαδικασία με το έλεγχο της σύνδεσής, εφόσον προχωρήσεις.
    Καλή ερώτηση για τη SIM του mobile broadband στο κινητό, δεν το έχω δοκιμάσει. Θα το τσεκάρω τη Δευτέρα.

    Ρίξε και μια ματιά στα 21,6Mbps της Vodafone!

  • loipon oi ....(texnikoi).... tis cosmote den kseroyn ti toys ginete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    toys perno epanilimena -pene dyo bdomades tora- k toys roto an ginete na balo thn 3g karta sto kinito mou, kai na exo prosbash.
    k oi deka apo aytous to epeklisan katigorimatika _DEN GINETE_DEN GINETE_ DEN GINETEEEE.
    E!!!! LOIPON GIA TA PRAKTIKA GINETE
    an me rotisete pos............... me psaksimo

    h taxitita den itan ikanopoiitiki, alla oyte k sto laptop htan
    tora an isxioyn ta 10 g dorean k an tha iparksei epipleon xreosh den to gnorizo
    an kserei kapoios kati.......??????

  • Μάλιστα , κατάλαβα! με όλα αυτά που διάβασα είχα σκοπό να εγγραφώ αλλά ούτε στον ύπνο μου δεν το κάνω! Δεν μπορεί ό΄λοι αυτοί οι χρήστες να λένε ψέματα ! ντροπή τους πάντως που παραπλανούν τον κόσμο!!!!!!!!!!!!!!!

  • Akis, η λέξη "έως" κάνει τη διαφορά. Οι εταιρείες υπόσχονται ταχύτητες "έως και". Εγώ έχω το Cosmote Internet on The Go 5GB από πέρυσι τον Ιούλιο και έχω μείνει ικανοποιημένος. Με ποια έννοια όμως ότι έστω και με αργή ταχύτητα 2G έχω ίντερνετ παντού για να τσεκάρω τα email και να postάρω κάτι στο Techblog. Δεν μπορείς να βασιστείς για σταθερό ίντερνετ στις λύσεις Mobile Broadband είτε είναι Cosmote, είτε Vodafone είτε WIND.

    Θα πρότεινα να μειώσουν και άλλο τις τιμές οι εταιρείες και το κράτος να αφαιρέσει το φόρο κινητής τηλεφωνίας από τους λογιαριασμούς Mobile broadband.

  • 8elw n vrw ena kalo diktuo etsi wste otan phgainw st xwrio n mporw n pairnw t laptop k n exw asurmato internet me kalh taxuthta, poia eteria mou proteinete?

  • teri, έχω χρησιμοποιήσει μόνο Internet on The Go της Cosmote και όπως αναφέρω πιο πάνω, έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος. Οι περισσότεροι λένε ότι αυτό είναι το πιο αξιόπιστο. Αν έχει κάποιος άλλος στο χωριό σου mobile broadband μπορείς να τον ρωτήσεις τη γνώμη του.

  • COSMOTE Internet On The Go | Ασύρματο ίντερνετ HSUPA έως και 7,2Mbps unlimited HELP!!!!!!!

    HELP!!! padia,molis akana sindesi(unlimited-30GB!! :-)
    edw k 2,3 ,meres bainw sto internet,katevasa peripou 20 tragoudia, kana 2 paixnidakia(to poli 1Gb to ena) kai otan pigainw sto Usage/connection History vlepw oti anevasa 8.1GB kai katevasa 10.1 Gb kati pou einai ADINATON!!!!! tin prwti mera dn eixa kodiko sti sindesi kai tis epomenes 2 meres eixa(mexri twra alaksa 2 kodikous)...HELP!!!!!! Help!!!!!!!!!

  • a kai kati allo- pigainw sto megaupload.com i kati tetio kai paw na katevasw ena trainer(tpl 200kb) kai m leei oti to ip m i kati tetio(telos panton to diktio m) katevazei ena AVI file twn 18000000bite i kai perissotera..para polla...mipos exw koino diktio me tous allous kai o,ti katevazoun xreonomai...?? kai upload 8.1 GB twra,?? egw dn anevasa tpt!!!!!!!

  • O.G.boy, το Pin επιλέγεις να είναι ενεργοποιημένο ή όχι. Μπορεί το μετρητικό πρόγραμμα να έφαγε κόλλημα. Πάρε τηλέφωνο στην Cosmote να ρωτήσεις τι χρήση έχεις κάνει μέχρι τώρα.

  • Kai egw pou exw 1 xrono asurmato tis Wind (5 GB) ta idia kai xeirotera einai. Oxi mono mpainw me taxutHta 40 Kbps (diladi xeiroterH apo to arxaio modem) alla mesa se 1 wra mporei na exei aposunde8ei kai 5 fores. Ex8es prospa8ousa na steilw 1 email 30 lepta giati me ka8e aposundesH prepei na kanw kai restart. Stin kaluterH periptwsH eixa mpei me 700 Kbps stin A8ina, alla se eparxiakes poleis pou to dokimasa ta pragmata einai oxi apla aparadekta, alla einai gia ksulo oi an8rwpoi. Kai ta 29.5 euro to mina einai apatH ki auto, na to kserete, egw plHrwnw 31,9 euro to mHna. APARADEKTH H WIND, EINAI MONO GIA LUSH ANAGHS.

  • talaipwros, Προβλήματα αποσύνδεσης δεν έχω με το Cosmote Internet On The Go. Είναι σταθερό και όταν συνδεθεί δεν πέφτει. Το δικό μου πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει κάλυψη HSDPA ή έστω 3G, έξω από τα αστικά κέντρα.

  • pali egw paidia!!! nai,pira til stn Cosmote.... m eipane na prosexw p bainw ktl....sto Utube bainw,hi5..ma poso na katanalwseis k ek??? edw k 10 meres exw katevasei 23Gb leei...kai exw anevasei 20Gb... borei kaneis na m pei poso katanalwnei kaneis genika bainontas sto youtube,ktl? paizw episis kai to LastChaos online: 3-10kbps donload otan paizw.....kai otan katevazw 1 arxeio px 10mb sto programa tis cosmote m leei oti to katevazei me 600kbps-1200kbps merikes fores...afto 8a'prepe na t katevazei [10mb:1mb/s=10s :-) ] se 10''....alla perimenw kana 5,8 leptakia:).... vare8ika!!!!!!!!!!!!

    • O.G.boy, το streaming του YouTube όπως και κάθε video streaming, καταναλώνει πολλά kb έως και αρκετά MB. Εγώ έχω το πακέτο με τα 5GB το μήνα και ακόμα και με βαριά χρήση δεν έχω ξεπεράσει τα 2,8GB σε ένα μήνα. Βέβαια δεν το χρησιμοποιώ συνέχεια.

  • cVlachakis, paratirisa oti dn m anevainoun pia ta GB:) p.x. c mia mera katanalwnw 300mb,tosa m katagrafei...ante na dw poso 8 plirwsww.....:) a kati akoma poli simantiko gia mena: dn borw na katevasw apo to megaupload.com ! ! ! leei oti to I.P. m katevazei 1 arxeio.... dld?

  • Δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ το megaupload. 1 αρχείο τη φορά εννοεί? Δεν έχω ιδέα.
    Να κοιτάς τον όγκο που καταναλώνεις κάθε μήνα, μην τα ξεπεράσεις και σου έρθει κανά μπουγιουρντί!

  • nai amesos egw....exw 32Gb twra/ alla nomizw oti kati pa8enei to programma k m leei tosa,nomizw an dn t klineis swsta i ginetai kamia diakopi revmatos,restart ktl. tote leei ta fika tou......m steilane aptn vosmote 1 enimerotiko i kati tetio... elege meroika k gi'afto to pragma:)

  • paidia exv teleivsei tis spoydew moy kai metakomhsa sto xvrio moy kai edv meta bias pianei 2g kai taxitita 30kbps alla to symbolaio ligei ton dekembrio!! ginete na to diakopso??

  • πανοΣ, έχω την εντύπωση ότι θα πρέπει να πληρώσεις κάποιο "πρόστιμο" για να διακόψεις και να επιστρέψεις το USB modem.

  • re paidia... to internet m paei apt kako sto xeirotero.... to poly 30 kb dwnld...to poli leme:)
    mipos kserete kana tip i kana programataki gia boost kai tetoia?

  • γεια σας παιδιά..χμμ..πριν μπω στο φόρουμ΄ήμουν αποφασισμένη να αγοράσω cosmote on the go 4 students..μένω Ζάκυνθο στη Χώρα, μου χρειάζεται μόνο για msn και skype..κατά την γνώμη σας αξίζει τον κόπο..δεν κατεβάζω ταινίες,δεν παίζω παιχνίδια κτλ..το θέλω μόνο για chat..τι λέτε?σας βλέπω λίγο απελπισμένους και με φοβίσατε..:-S

  • cristy, το καλύτερο θα είναι να βρεις κάποιον Ζάκυνθο στη Χώρα που να έχει mobile broadband και να τον ρωτήσεις για την εμπειρία του. Δεν πιάνουν όλες οι εταιρείες το ίδιο σε όλα τα μέρη.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.