Η Info-Quest και η Gnet σας φέρνουν την Quest Arena @ Gnet

Η στρατηγική συνεργασία της InfoQuest με την Gnet εξελίσσεται με τη δημιουργία της Quest Arena @ Gnet. Οι δύο εταιρείες συνεχίζουν να καινοτομούν δίνοντας την ευκαιρία στους Έλληνες Gamers να δοκιμάσουν πρώτοι την αιχμή της παγκόσμιας τεχνολογίας στα Gnet Internet café.

Μετά την ευχάριστη έκπληξη με τον πρώτο τετραπύρινο επεξεργαστή της Intel στα Gnet, οι Έλληνες gamers έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν με την παρέα τους σε 10 PCs Quest Xpand τελευταίας τεχνολογίας, εφοδιασμένα με κάρτες γραφικών Gigabyte nVIDIA 8800 GTS και επεξεργαστές ΙΝΤEL Core 2 Duo, που συνθέτουν την Quest Arena @ Gnet .

Η Quest Arena θα βρίσκεται μέχρι και τις 30 Ιουλίου στο Gnet Ζωγράφου, ενώ επόμενος σταθμός της είναι το Gnet της Φωκίωνος Νέγρη. Η Quest Arena @ Gnet θα επισκεφτεί όλα τα Gnet καταστήματα προσφέροντας στους Gamers ολόκληρης της Ελλάδας την ευκαιρία να απολαύσουν την απόλυτη Gaming εμπειρία.

Ραντεβού στο Gnet Ζωγράφου, στην Παπάγου 96 και Κλάδου 2 για την απόλυτη gaming εμπειρία.

Επεξεργάστηκε την 28 Μαρτίου 2008 11:44

Σχόλια

  • Στην INFOQUEST Ξεκινησαν οι μαζικες απολυσεις με πρόφαση την κρίση και την ένωση με την unisystems!

    Κάνει και πρόταση στους υπαλλήλους να αποχωρήσουν μόνοι τους ,δίνοντάς τους χρηματικό ποσό!(μάλλον για να μη φαίνεται μεγάλο το ποσοστό απολύσεων)
    Αγνωστο για πόσους

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.