Internet

Η Apple προσφέρει δωρεάν βιβλία και audiobooks στους χρήστες

Οι εταιρείες τεχνολογίας κάνουν ότι περνά από το χέρι τους ώστε να βοηθήσουν τους καταναλωτές, οι οποίοι είναι κλεισμένοι σπίτι εξαιτίας του κορωνοϊού. Μία από τις πιο δραστήριες εταιρείες αυτή την περίοδο είναι η Apple, η οποία πρόσφατα δώρισε εκατομμύρια μάσκες σε Ευρώπη και ΗΠΑ, για να βοηθήσει στην κάλυψη των αναγκών του προσωπικού στις διάφορες υπηρεσίες υγείας.

Τώρα, η Apple απέστειλε σε όλους τους πελάτες της, στις ΗΠΑ, μία ειδοποίηση που τους ενημέρωνε ότι προσφέρει δωρεάν βιβλία και audiobooks για όλη την οικογένεια.

Δωρεάν βιβλία για όλους

Πατώντας την ειδοποίηση, οι χρήστες μεταφέρονταν στο Apple Books app, σε μία ειδική κατηγορία που ονομάζεται “Free Books“. Σε αυτή την κατηγορία μπορεί ο κάθε ένας να αναζητήσει βιβλία με βάση το είδος, τον συγγραφέα, και πολλά άλλα.

Στο κατάστημα βιβλίων της εταιρείας υπάρχουν αμέτρητοι τίτλοι βιβλίων και audiobooks, για κάθε γούστο. Πέρα από τα δωρεάν βιβλία που παρέχει η εταιρεία, στο app της οι χρήστες μπορούν να βρουν αμέτρητα δείγματα βιβλίων, και audiobooks για τα Apple Watch.

Τέλος, εκτός από τις μάσκες και τα βιβλία, η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει δωρεές ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων Αμερικής. Επιπλέον, επιτρέπει στους κατόχους Apple Card να μην πληρώσουν για αυτές τον μήνα Μάρτιο, χωρίς να έχουν επιπλέον επιβαρύνσεις.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Μαρτίου 2020 8:05

Σχόλια

    • Καλησπερα φιλε μου. Εγω την βρηκα την επιλογη στην εφαρμογη Βιβλια της Apple. Μπορεις να το τσεκαρεις εκει.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.