Instagram: Προσφέρει στους δημιουργούς έως και 35.000 $ για να δημοσιεύσουν βίντεο στο Reels

, Instagram: Προσφέρει στους δημιουργούς έως και 35.000 $ για να δημοσιεύσουν βίντεο στο Reels

Δελεαστικά ποσά στους δημιουργούς για να δημοσιεύσουν βίντεο στους στον ανταγωνιστή του TikTok, τo Reels, προσφέρει το Instagram, όπως τονίζεται σε δύο αναφορές από το TechCrunch και το Business Insider.

Το Instagram ανακοίνωσε το πρόγραμμα μπόνους του για τo Reels τον Ιούλιο, όταν ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg, σημείωσε ότι η εταιρεία θα πληρώνει 1 δισεκατομμύριο δολάρια στους δημιουργούς μέχρι το 2022.

Με αυτές τις αναφορές αποκτάμε μια ιδέα για το πόσα ακριβώς προσφέρονται στους δημιουργούς για τα Reels τους και πόσες προβολές πρέπει να πετύχουν για να πάρουν το μεγαλύτερο δυνατό μπόνους.

Το TechCrunch επισημαίνει μια ανάρτηση στο Reddit όπου σε κάποιον έχουν προσφερθεί έως και 35.000 $ εάν τα Reels του συγκεντρώσουν 58,31 εκατομμύρια προβολές σε ένα μήνα.

Παράλληλα, σε μικρότερους δημιουργούς φέρεται να έχουν προσφερθεί πολύ πιο μικρά ποσά. Στην Maddy Corbin, μια δημιουργό με περίπου 52.000 ακόλουθους στο Instagram, φέρεται να προσφέρθηκαν έως και 1.000 $, ωστόσο η ίδια αναφέρει ότι γνωρίζει ότι σε άλλους προσφέρθηκαν $600 ή $800. Το TechCrunch αναφέρει ότι αυτά τα μπόνους φαίνεται να αυξάνονται όσο περνάει ο καιρός καθώς ένας άλλος δημιουργός με 24.000 ακόλουθους στο Instagram προσφέρθηκαν πρόσφατα 8.500 $ για 9,28 εκατομμύρια προβολές.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software TikTok

TikTok: Πέρασε νομοσχέδιο στις ΗΠΑ που ίσως το απαγορεύσει μέσα σε ένα χρόνο

Η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ψήφισε νέο νομοσχέδιο που ενδεχομένως να απαγορεύσει την κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης TikTok.

Software Instagram

Instagram: Θα θολώνει τις γυμνές φωτογραφίες που στέλνονται σε ανηλίκους

Το Instagram ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα λειτουργία ασφαλείας που θολώνει τις γυμνές εικόνες στα μηνύματα.

Software Instagram TikTok

TikTok: Ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί το Instagram με την εφαρμογή Notes για φωτογραφίες

To ΤikTok ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί ευθέως το Instagram με μια νέα εφαρμογή για φωτογραφίες που, όπως διέρρευσε, θα λέγεται Notes.

Software featured Instagram Meta

Instagram: Πλέον μπορείτε να επεξεργαστείτε τα DMs σας

To Instagram ανακοίνωσε ενημερώσεις για την πλατφόρμα που αφορούν τη δυνατότητα άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων.