Internet

Άνδρας συνελήφθη σε αεροδρόμιο επειδή είχε θήκη iPhone σε σχήμα όπλου

Mε τα τρομοκρατικά χτυπήματα να γίνονται ολοένα και περισσότερα, το τελευταίο πράγμα που θα ήθελες να δεις σε δημόσιο χώρο είναι κάτι που μοιάζει με όπλο. Αυτό ακριβώς συνέβη την Τετάρτη στο αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου.

Ένας άνδρας θεώρησε ότι ήταν καλή ιδέα να περπατάει έχοντας βάλει στο iPhone του μια θήκη σε σχήμα όπλου, ξεσηκώνοντας την αστυνομία του αεροδρομίου.

Ο συγκεκριμένος άντρας συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για συμπεριφορά η οποία μπορεί να προκαλέσει άσκοπο συναγερμό και επιφυλακή. Επιπλέον μπορεί να αντιμετωπίσει κατηγορίες για κατοχή απομίμησης όπλου σε δημόσιο χώρο.

Οι αστυνομία ύστερα από το συμβάν σημείωσε ότι, κάθε απόφαση που παίρνουν σε παρόμοιες καταστάσεις γίνεται σε κλάσμα του δευτερολέπτου, και ότι αν συμπεριφερθείς ανάλογα, εκτός από το να θέσεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο κατά πάσα πιθανότητα θα χάσεις και την πτήση σου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο άντρας δεν χρησιμοποίησε τη θήκη ανοικτά, παρόλα αυτά προκάλεσε την ανησυχία όταν βρέθηκε σε έλεγχο της ασφάλειας.

Επιπλέον η αστυνομία έχει προειδοποιήσει να μην χρησιμοποιούνται τέτοιες θήκες, και στο παρελθόν εταιρείες όπως το Amazon και Ebay έχουν απαγορεύσει την πώληση θηκών σε σχήμα όπλου.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 8 Ιουλίου 2016 19:48

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.