Internet

Η Microsoft δοκιμάζει προτάσεις αρχείων στον Explorer

Η Microsoft δοκιμάζει ένα σύστημα που ονομάζεται Προτάσεις αρχείων στον File Explorer, το οποίο εμφανίζει συγκεκριμένα αρχεία που μπορεί να θέλετε να ανοίξετε στην κορυφή.

Το χαρακτηριστικό είναι ακόμα σε πολύ πρώιμα στάδια, αλλά θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι για τα πράγματα που θα ακολουθήσουν, τόσο καλά όσο και κακά. Σε μια ανάρτηση ιστολογίου, η εταιρεία λέει ότι η τρέχουσα έκδοση είναι διαθέσιμη μόνο σε ορισμένους Insiders στο Dev Channel της που έχουν εγκαταστήσει την ενημέρωση Windows 11 Insider Preview Build 23403 και θα λειτουργήσει μόνο εάν είστε συνδεδεμένοι με λογαριασμό Azure Active Directory.

Η Microsoft λέει ότι σκοπεύει να “παρακολουθήσει τα σχόλια και να δει πώς προσγειώνεται πριν τα προωθήσει σε όλους”, οπότε φαίνεται σαν να γνωρίζει ότι η δυνατότητα θα μπορούσε να είναι αμφιλεγόμενη. Μέρος αυτού μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν θα θέλουν όλοι απροσδόκητα αποτελέσματα στο πρόγραμμα περιήγησης αρχείων τους — αν και με βάση το στιγμιότυπο οθόνης, θα μπορείτε να συμπτύξετε την ενότητα Προτεινόμενα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.