Netflix: Η επόμενη ταινία του βασίζεται σε viral tweet μιας γιαγιάς

, Netflix: Η επόμενη ταινία του βασίζεται σε viral tweet μιας γιαγιάς

Πριν από πέντε χρόνια, ο Jamal Hinton εξασφάλισε μια θέση στο δείπνο των Ευχαριστιών της Wanda Dench χάρη σε έναν λάθος αριθμό και τώρα η ιστορία τους μετατρέπεται σε ταινία μεγάλου μήκους του Netflix.

Το κείμενο θα γραφτεί από τον Abdul Williams (The New Edition Story και The Bobby Brown Story), ωστόσο, σύμφωνα με το Variety, το καστ ή ο σκηνοθέτης δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Όλα συνέβησαν το 2016, όταν ο Jamal Hinton δημοσίευσε στιγμιότυπα οθόνης μιας σειράς μηνυμάτων κειμένου στα οποία η Wanda Dench τον προσκάλεσε κατά λάθος σε δείπνο για την ημέρα των Ευχαριστιών, νομίζοντας ότι ήταν εγγονός της. «Μπορώ να πάρω ακόμα ένα πιάτο;» ρώτησε ο Hinton αφού αποκαλύφθηκε, με την Dench να απαντά: «Φυσικά και μπορείς. Αυτό κάνει η γιαγιά… ταΐζει τους πάντες».

Ο Hinton και η Dench έκτοτε έγιναν φίλοι και συνέχισαν να περνούν μαζί την Ημέρα των Ευχαριστιών τα τελευταία χρόνια, με την Dench να προσκαλεί τώρα τη φίλη και την οικογένεια του Hinton στις γιορτές. Όπως αναφέρει το Variety, οι δυο τους έχουν γίνει μικρές διασημότητες του Διαδικτύου, με περισσότερους από 150.000 ακόλουθους στο Twitter.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε την ιστορία μας με τον κόσμο», δήλωσαν οι Dench και Hinton σε κοινή δήλωση μετά την ανακοίνωση από το Netflix. «Ελπίζουμε ότι θα εμπνεύσει περισσότερους ανθρώπους να προσεγγίσουν και να δημιουργήσουν συνδέσεις που συνήθως δεν θα έκαναν. Είμαστε τόσο ευλογημένοι που βρίσκουμε μια γνήσια φιλία που έφερε μαζί ο Θεός από ένα λανθασμένο μήνυμα κειμένου».

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software App Store Apple Apple App Store

Netflix: Οι συνδρομητές δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν μέσω του App Store της Apple

Αλλαγές για τους συνδρομητές του Netflix που εξακολουθούν να πληρώνουν μέσω του συστήματος αγορών εντός εφαρμογής του App Store.

Internet Netflix

Netflix: Nέες ταινίες και σειρές το Φεβρουάριο στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν το Φεβρουάριο του 2024 στην Ελλάδα από το Netflix.

Internet Netflix

Netflix: Καταργεί το βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις σε Καναδά και Ην. Βασίλειο

Tο Νetflix δεν αφήνει νέα μέλη ή μέλη που επιστρέφουν στην πλατφόρμα να εγγραφούν στο βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις.

Gear Apple Netflix

Apple Vision Pro: Το Netflix δεν θα κυκλοφορήσει εφαρμογή για το headset

Το Netflix δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για τo επερχόμενο headset Vision Pro της Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.