Reddit: Οι τρεις κορυφαίες αναρτήσεις του για το 2021 ήταν όλες από την WallStreetBets

, Reddit: Οι τρεις κορυφαίες αναρτήσεις του για το 2021 ήταν όλες από την WallStreetBets

Mε το 2021 να φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, το Reddit κάνει μια αναδρομή σε μερικές από τις μεγαλύτερες στιγμές και τάσεις του ιστότοπού του. Όπως φάνηκε,  οι αναρτήσεις από το r/wallstreetbets ήταν οι δημοσιεύσεις με τις περισσότερες ψήφους της χρονιάς.

Το r/wallstreetbets έγινε εξαιρετικά δημοφιλές μετά την εκτίναξη της τιμής της μετοχής του GameStop τον Ιανουάριο, με τους ανθρώπους να ακολουθούν ενημερώσεις από τον Keith Gill (γνωστός και ως DeepF*ckingValue / Roaring Kitty), τον έμπορο που επένδυσε πολλά στο GameStop πριν από την άνοδο της μετοχής.

Αυτές είναι οι πέντε κορυφαίες δημοσιεύσεις με τις περισσότερες ψήφους, σύμφωνα με το Reddit:

  • Στο r/wallstreetbets, ένας χρήστης αγόρασε μια διαφημιστική πινακίδα στην Times Square που έγραφε «$GME GO BRRR» και πήρε περισσότερες από 433.000 θετικές ψήφους
  • Ένα tweet στιγμιότυπο οθόνης στο r/wallstreetbets που ισχυριζόταν ότι η Robinhood έκρυβε δημοφιλείς μετοχές memes και ενθάρρυνε τους χρήστες να «πάρουν όλα τα μετρητά που μπορούν να αντέξουν οικονομικά να χάσουν και να αγοράσουν αγοράσουν αγοράσουν» είχε περισσότερες από 323.000 θετικές ψήφους
  • Μια ενημέρωση r/wallstreetbets από τον Gill που έδειχνε ότι οι μετοχές του στο GameStop έχασαν περισσότερα 14 εκατομμύρια δολάρια σε μια μέρα κέρδισε περισσότερες από 287.000 θετικές ψήφους
  • Μια ανάρτηση στο r/antiwork όπου ένας χρήστης δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης λέγοντας στο αφεντικό του ότι παραιτείται έλαβε περισσότερες από 273.000 θετικές ψήφους
  • Ένα βίντεο στο r/nextf*ckinglevel ενός άνδρα που αποφεύγει μια ληστεία κατά τη μεταφορά μετρητών είχε περισσότερες από 259 χιλιάδες θετικές ψήφους

Οι αναρτήσεις συνολικά στο Reddit αυξήθηκαν, σύμφωνα με την εταιρεία. Πιο συγκεκριμένα, υπήρξαν περισσότερες από 366 εκατομμύρια δημοσιεύσεις (αύξηση 19 τοις εκατό σε ετήσια βάση), 2,3 δισεκατομμύρια σχόλια (αύξηση 12 τοις εκατό σε ετήσια βάση) και «σχεδόν» 46 δισεκατομμύρια θετικές ψήφοι (αύξηση 1 τοις εκατό από έτος σε έτος).

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.