5G mobile network, Το 2020 θα κατεβάζουμε με 10Gbps

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι κατάφερε να πετύχει ταχύτητες 10Gbps μέσα από τα νέα γρήγορα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5G που εκτιμάει ότι θα μπορούν να γίνουν εμπορικά διαθέσιμα το 2020. Σύμφωνα με το Κορεάτη κατασκευαστή στο μέλλον θα μπορούμε να μεταφέρουμε μια ολόκληρη ταινία υψηλής ανάλυσης σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο. Τις δοκιμές επιβεβαιώνει και η ιαπωνική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας NTT DoCoMo.

Πηγή

Σχόλια

  • Ωραια νεα αλλα με cap στα 5-10 gb ή και γενικα με cap δεν νομιζω οτι εχει νοημα.
    Το ιδιο ισχυει και με την υψηλη τιμολογηση που υπαρχει στην Ελλαδα.
    Επισης στην Ιαπωνια μπορει να εχει καποια εφαρμογη αμεσα σε εμας καλα καλα δεν πιανει το 3G εκτος πολεων και πολλες φορες και εντος.

  • για Ελλάδα και αρκετές άλλες χώρες με τιμές 5euro 120mb ακόμη και το 3g είναι άχρηστο τι να κανείς μια Ferrari όταν. μπορείς να κάνεις όλο και όλο 100 μέτρα εκτός και αν είσαι πάμπλουτος

  • Στη Ν. Κορέα και Ιαπωνία μπορεί να φτάσει 2020. Στην Ελλάδα 2020 θα έχουμε πλήρης κάλυψη 3G, και 4G διπλά στις κεραίες.

  • @το 2020 το ποιο πιθανό να μην υπάρχει η Ελλάδα τουλάχιστον όχι στη μορφή του κράτους

  • Βασικά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, για μη πλήρη κάλυψη εντός και εκτός πόλεων δεν φταίνε μόνο οι εταιρείες. Κάπου φταίμε κι εμείς που μην δούμε μια κεραία μέσα στην πόλη, κάνουμε όπως κάνανε στον Μεσαίωνα στις "μάγισσες". Πάμε κάτω απ το κτήριο με την κεραία και κάνουμε τζερτζελο... Μηνύσεις των μηνύσεων και στο τέλος τις ξηλώνουν. Λογικό μετά να υπάρχουν "τρύπες" στο δίκτυο.

  • Καλά όλα αυτά, αλλά πάντως ρε παιδιά δεν τρώμε απίστευτη ακτινοβολία με όλα αυτά τα ασύρματα δεδομένα..?

  • @ Πέτρος Π όλα είναι βάση ισχύς που εκπέμπουν τπτ παρρισοτερο τπτ λιγότερο

  • Το 2020 μια ταινία θα είναι σε 64K ανάλυση οπότε θα είναι τεράστια και θα κατεβαίνει λίγο πιο γρήγορα από ότι κατεβαίνει σήμερα, αλλά με ταχύτητα 10gbps

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.