To Pinterest επανασχεδιάζει το home feed του για να μιμηθεί το Tik Tok

, To Pinterest επανασχεδιάζει το home feed του για να μιμηθεί το Tik Tok

Σε μια προσπάθειά του να φέρει περισσότερους δημιουργούς στην πλατφόρμα του, το Pinterest λανσάρει μια νέα σειρά δυνατοτήτων τις οποίες οποίες παρουσίασε την Τετάρτη κατά τη διάρκεια του “Creator Festival”.

Μία από τις μεγάλες αλλαγές που κάνει το Pinterest είναι ο επανασχεδιασμός του home feed και η δημιουργία μιας νέας καρτέλας που λέγεται “Watch”.

Έτσι, η αρχική ροή έχει χωριστεί πλέον σε δύο καρτέλες, το γνωστό “Browser” και το “Watch”, που εισάγει στην πλατφόρμα τη νοοτροπία των βίντεο του Tik Tok.

Μέχρι στιγμής, η νέα αυτή καρτέλα είναι γεμάτη με “Idea Pins”, ένα ακόμη χαρακτηριστικό που είχε δανειστεί το Pinterest από το TikTok μέσα στο 2021 και μοιάζει με τα stories στο Instagram.

Επιπλέον, εισάγεται και το feature “Takes”, επίσης παρμένο από το Tik Tok, που θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να απαντούν σε “Idea Pins” άλλων με δικά τους.

Μάλιστα, το Pinterest εγκαινιάζει το νέο πρόγραμμα Creators Rewards, που αποτελεί ουσιαστικά έναν τρόπο για να κερδίσουν χρήματα  οι δημιουργοί εφόσον πετύχουν συγκεκριμένα goals.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet TikTok

TikTok: Πώς να μπλοκάρεις έναν χρήστη – Οδηγός για να ποστάρετε ανενόχλητοι

Το TikTok είναι μία από τις πιο ταχύτατα αναπτυσσόμενες και πλέον δημοφιλείς πλατφόρμες δημιουργίας και δημοσίευσης περιεχομένου.

Business TikTok

TikTok: Πέτυχε ρεκόρ δαπανών 10 δισ. δολαρίων από χρήστες εντός εφαρμογής το 2023

Το Bloomberg δημοσίευσε μια ανάλυση των δαπανών σε εφαρμογές για το 2023, αποκαλύπτοντας μια αύξηση 11% στα έσοδα.

Software TikTok

Το TikTok βελτιώνει το mobile app του για foldable και tablet

To ΤikTok ανακοίνωσε πως κυκλοφορεί μια βελτιωμένη εμπειρία εφαρμογής για τις μεγαλύτερες mobile συσκευές, όπως είναι τα foldable και τα tablet.

Internet TikTok

TikTok: Νέα λειτουργία για εύκολη αποθήκευση τραγουδιών σε Apple Music, Spotify και Amazon Music

Το TikTok παρουσίασε τη νέα του λειτουργία «Add to Music App» με υποστήριξη για Apple Music, Spotify και Amazon Music.