Internet

Xiaomi Mi Band 4: Διεκδίκησε ένα δωρεάν δημιουργώντας wallpaper

Η Xiaomi πρόσφατα παρουσίασε και κυκλοφόρησε το Mi Band 4, το πρώτο smartband της εταιρείας με έγχρωμη οθόνη και υψηλότερη ανάλυση σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις. Σε μόλις 8 ημέρες, η εταιρεία δήλωσε πως έστειλε 1 εκατομμύριο κομμάτια του Xiaomi Mi Band 4.

Χάρη στην έγχρωμη οθόνη, οι χρήστες μπορούν να εξατομικεύουν το smartband με διάφορα wallpapers. Για να διαφημίσει το νέο χαρακτηριστικό, η Xiaomi κάνει έναν διαγωνισμό και δίνει την ευκαιρία στους χρήστες να σχεδιάσουν τι δικό τους wallpaper.

Μία επιτροπή θα διαλέξει τα καλύτερα wallpapers, μεταξύ όλων των συμμετοχών. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι φιναλίστ θα είναι το 10% των χρηστών, και θα λάβουν ως δώρο ένα Xiaomi Mi Band 4.

Στη συνέχεια, οι δημιουργίες των φιναλίστ θα μπουν σε ψηφοφορία, στα επίσημα φόρουμ της εταιρεία, από την οποία θα προκύψει και ο νικητής του διαγωνισμού. Το wallpaper που σχεδίασε ο νικητής θα προστεθεί στο επίσημο παγκόσμιο Theme Store της Xiaomi. Βέβαια, ίσως να μπουν όλα τα wallpaper των φιναλίστ, αλλά η εταιρεία δεν αναφέρει πουθενά κάτι τέτοιο.

Ο διαγωνισμός θα τρέχει μέχρι της 2 Αυγούστου, δηλαδή, την επόμενη Παρασκευή. Όσοι χρήστες θέλουν να συμμετέχουν θα πρέπει να βασίσουν το wallpaper που θα σχεδιάσουν σε ένα από τα τρία πρότυπα που έχει δώσει η Xiaomi.

Αν σας ενδιαφέρει να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό και να διαβάσετε αναλυτικά τις οδηγίες μπορείτε να το κάνετε μέσω αυτού του συνδέσμου.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.