Alcatel OneTouch OT990 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Android smartphone Alcatel OT990 με οθόνη 3.5 ιντσών capacitive (επιτέλους!), επεξεργαστή 600MHz, κάμερα 5Megapixel και τρέχει την έκδοση 2.2 Froyo. Το μοντέλο που έχω στα χέρια μου είναι με 2.3 Gingerbread που σημαίνει ότι το κινητό πρόκειται να αναβαθμιστεί. Δείτε το βίντεο.

Alcatel OT990
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.2 Froyo
Επεξεργαστής: 600MHz
Μνήμη RAM: 512MB (?)
3G/ HSPA
Οθόνη: 3.5 ίντσες,480×320 pixels
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash
Δεύτερη κάμερα: Ναι
Ενσωματωμένη μνήμη: 200MB
Κάρτα μνήμης: micro SD
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1300 mAh
Διαστάσεις: 116×62.2×12.2 χλστ.
Βάρος: ?

, Alcatel OneTouch OT990 ελληνικό βίντεο παρουσίαση
, Alcatel OneTouch OT990 ελληνικό βίντεο παρουσίαση
, Alcatel OneTouch OT990 ελληνικό βίντεο παρουσίαση
, Alcatel OneTouch OT990 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannischania

Μειονέκτημα η ανάλυση του.

balantis7

Σε τι τιμή αναμένεται περίπου;

Στην Ελλάδα εχει κυκλοφορήσει εδω και μια εβδομαδα περίπου… στην τιμή των 139€ με μια βόλτα στα multirama θα το δείτε.

Για μενα τα πλεονεκτήματα ειναι η κάμερα του που εχει φλασακι, και η δελεαστική τιμή.
Και μειονεκτήματα είναι η μικρή ανάλυση που έχει και ίσως η μνήμη του!

Πάντως νομίζω κοντράρει άνετα το zte blade!!!

Stelios GR

το εχω δει απο κοντα και δεν με ενθουσιασε… στο λευκο βεβαια μου φαινεται πιο ομορφο, αλλα και παλι νομιζω οτι εκει στην alcatel πρεπει να προσπαθησουν λιιιγο παραπανω….γενικα ομως για μια οικονομικη προταση στα smartphone ειναι μια χαρα…

Dr.Tzef

huawei x5 > Alcatel OT-990 >Zte blade απλά πράγματα……

Iphonias

κωστα με βαρια καρδια θα το επιανα εγω αν ειχαν περασει εκεινες τις μερες απο τα χερια μου τα θερια των smartphones kαι των tablets……….

Dr.Tzef

Ωραία είναι τα δυνατα Android αλλά χρειάζεται να υπάρχουν και τόσο καλές φθηνές-οικονομικές επιλογές!

http://www.thetechnoclast.com/2011/08/04/alcatel-onetouch-blaze-ot-990-review/

http://www.youtube.com/watch?v=g-wdaJTHemw&feature=related

Panagiotis

Παιδιά ξέρει κανείς ενα υποστηρίσει βίντεο κλήσεις μέσω fring ή skype?
ευχαριστώ

Panagiotis

Εγώ πάντως το παράγγειλα απο το getitnow.gr. Το πήρε ένας φίλος και μου άρεσε! Θα σας πώ εντυπώσεις όταν θα το έχω στα χέρια μου! Για την τιμή του πάντως πολύ καλό…!!!

john

Αν κάνεις μια αναζήτηση στο forum του skype θα διαπιστώσεις πως πολλοί χρήστες που έχουν αγοράσει το alcatel ot-990 αναφέρουν πως δεν υποστηρίζει βιντεοκλήσεις μέσω skype. Πιστεύω πως σίγουρα σε λίγο καιρό οι προγραμματιστές του skype θα εντάξουν και αυτή την συσκευή ώστε να πραγματοποιεί βιντεοκλήσεις. Το πρόβλημα με το skype είναι ότι δεν παίζει ρόλο αν η συσκευή σου πληρεί της προδιαγραφές του, πρέπει η skype να υποστηρίξει την συγκεκριμένη συσκευή. Αν μπεις στο android market θα δεις ότι στην σελίδα λήψης του skype αναφέρονται συγκεκριμένοι κωδικοί τηλεφώνων που υποστηρίζονται. Κατά διαστήματα η skype ανακοινώνει και νέες συσκευές. Για να είσαι σίγουρος καλύτερα να επιλέξει μια συσκευή από αυτές που υποστηρίζονται αυτή την στιγμή. Από μια έρευνα που έκανα στην λίστα του skype η πιο φθηνή συσκευή αυτή την στιγμή είναι το Sony Ericsson Live with Walkman πού μόλις κυκλοφόρησε με τιμή περίπου 240 ευρώ και η αμέσως επόμενη είναι το Sony Ericsson Xperia Mini Prο με τιμή περίπου στα 270 ευρώ. Αν θες την γνώμη μου πάρε το Live Walkman για να έχεις skype και παράλληλα μια πολύ καλή συσκευή σε προσιτή τιμή, αν μάλιστα την πάρεις με επιδότηση πιστεύω πως μπορείς να την βρείς σε χαμηλή τιμή…..… Συνέχεια »

ace79gr

παιδια δεν βλεπει την μπροστινη καμερα σε καμμια εφαρμογη

AM

@cVlachakis Επειδή ενδιαφέρομαι να πάρω καποιο κινητο με την επιδοτηση που έχω κάτω από τα 150 ευρώ ποιο αξίζει περισσότερο ; Tο alcatel onetouch OT-990 , το zte blade , το ideos x1 ή το ideos x3 ; Ευχαριστώ !

Vasilis

@ ΑΜ, Νομίζω ότι για τα λεφτά που θέλεις να δώσεις το 990 είναι ότι καλύτερο, θα πάρει τώρα και την 2.3.

ACE79GR

μαγκες διορθωση αν πας στο μενου της καμερας και το βαλεις στην μπροστινη καμερα και βγεις απο εκει ,οταν ανοιγεις το fring ,to tango η αλλη εφαρμογη για video chat opos to seen gia video calls μεσω facebook βλεπει κανονικα την μπροστα καμερα .Τρελο ισως αλλα δουλευει.χεχεχεχεχε

aκομη μια ερωτηση .ποτε περιπου θα παρει την 2.3?καποιο νεο?παντως για τα λεφτα του να κανει και βιντεοκλησεις ,φιλε παρτο με κλειστα τα ματια

Mike

Χαίρεται.
Γνωρίζει κανένας αν το GPS του τηλεφωνου δουλέυει χωρίς ίντερνετ? Εμένα δεν μου βρίσκει ποτέ δορυφόρο χωρίς σύνδεση ιντερνετ.
Ευχαριστώ

Sotiris

Κωστα το κινητο το εχει μια φιλη μου, μηπως γνωριζουμε τιποτα για την αναβαθμιση, ποτε θα γινει ?? ευχαριστω.

thanos123

το SKYPE δουλευει με το κινητακι αυτο?

nikh

μηπως γνωριζει κανεις αν το συγκεκριμενο κινητο διατειθεται σε χρωμα απρο σε καποιο κατστημα?

Ipantelis

το πηρα μετα απο αρκετη σκεψη σαν δευτερο κινητο.ουτε καν για 2ο δεν αξιζει..3 εφαρμογες απο τις 7 που κατεβασα,οι 4 μεταφερθηκαν στην καρτα SD αλλα μερικες δε μπαινουν στη καρτα(SD)..πηγα να βαλω ακομα 2 τελευταιες και ολη την ωρα ο χωρος δεν επαρκει και δεν επαρκει και εσβηνα απο δω κ απο κει αλλα και παλι τα ιδια.το κλεισα το ανοιξα αλλα παλι ο χωρος δεν ηταν αρκετος.χθες απογευμα αγορασμενο,σημερα στις 6 το πρωι ,πριν κοιμηθω πεταμενο στο σαλονι απο τα νευρα μου και δε νομιζω να το ξαναβγαλω κατω απο τον καναπε που πηγε.απογοητευση τα 99 ευρω δυστηχως.και ουτε καν 2.3 εκδοση δε μπαινει ξεχασα να π…αυτα 😛

Olemahos

Ipantelis, το κινητο σε εμενα δουλευει αριστα απλα εσει δεν εισαι και τοσο εξικιομενος με τα smartphone, εχω εγκατεστημενες 230 εφαρμογες σε 16GB miniSD και λειτουργει χωρις κωλυματα.

PanteliS

Φιλε olemahos εχω iphone και σαν ευτερο ειχα το neo v και εκανα το λαθος κ το πουλησα.στο neo v δεν ειχα κανενα απολυτος προβλημα ενω με αυτο οπως ειπα ειχα πολλα.με smartphone ασχολουμε πολυ δεν ειναι οτι δε ξερω απλα αυτο με 8gb μνημης δε χορουσε τιποτα.πολλες εφαρμογες που ηθελα δεν μπαινουν καν στη καρτα μνημης με αποτελεσμα να γεμιζει η μνημη.αν κατεβαζα μονο εφαρμογες που μπαινουν στη καρτα κ οχι αποκλειστικα στο τηλεφωνο θα ειχα 100-150 εφαρμογες

Αδάμος

Το εχω εδω κ εναν χρονο κ ειναι μακραν το χειροτερο κιν. που ειχα ποτε… κολαει σε φωτο, κ απο ιντερνετ μονο στο fb μπορει να να μπει κ εκει παλι κολαει τραγικα, για αλλες σελιδες ουτε καν!! το εστειλα πισω για αναβαθμισεις κ γενικα να το ελενξουν αν εχει καποιο αλλο προβλημα, αλλα μολις μου το επιστρεψανε κ τις δυο φορες παλι τα ιδια…. θα προσπαθησω να το ξαναστειλω μπας κ λυθει το θεματακι, αλλα δεν νομιζω ν αλαξει τπτ. Ισως ειναι μονο το δικο μου ελλατωματικο, μακαρι να εχω μονο εγω το προβλημα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.