Asus ROG Phone 5s: Έρχεται στην Ευρώπη με αρχική τιμή 999€

, Asus ROG Phone 5s: Έρχεται στην Ευρώπη με αρχική τιμή 999€

Τον περασμένο Αύγουστο, η Asus ανακοίνωσε την έκδοση “S” για τη σειρά ROG Phone της με τα ROG Phone 5s και 5s Pro που αναμένονται πλέον στην Ευρώπη.

Το ROG Phone 5s ξεκινά από τα 999 € στην επένδυση RAM 12 GB και αποθηκευτικό χώρο 512 GB, ενώ υπάρχει ένα ενδιάμεσο μοντέλο 16/512 GB που πωλείται για 1.099 €. Ακόμα, το κορυφαίο 5s Pro με 18 GB RAM και 512 GB αποθηκευτικό χώρο είναι σε προπαραγγελία για 1.299 €.

Όλες οι νέες συσκευές είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία από το Asus eStore, με τις πρώτες αποστολές να αναμένονται για αργότερα μέσα στο Νοέμβριο.

Το ROG Phone 5s διατίθεται σε Phantom Black και Storm White ενώ το 5s Pro είναι διαθέσιμο μόνο σε Phantom Black.

Οι δύο συσκευές φέρουν το πιο πρόσφατο chipset Snapdragon 888+ της Qualcomm, το οποίο έχει έναν υπερχρονισμένο πυρήνα CPU Prime Kryo 680 που λειτουργεί στα 3,0 GHz, καθώς και έναν βελτιωμένο κινητήρα AI κατά 20%.  Ακόμα, τα δύο μοντέλα 5s έχουν καθυστέρηση αφής 24,0 ms χάρη στο νέο ρυθμό δειγματοληψίας αφής 360 Hz. Οι υπόλοιπες προδιαγραφές και χαρακτηριστικά είναι ίδιες με τα ROG Phone 5 και 5 Ultimate.

Πιο συγκεκριμένα, έχουν οθόνες E4 AMOLED 6,78 ιντσών 144 Hz, πλευρικούς αισθητήρες υπερήχων διπλού ελέγχου της Asus, μπαταρίες 6.000 mAh με φόρτιση 65 W και ROG UI μέσω Android 11.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.