Αυτό είναι το retail box του OnePlus 7T

OnePlus 7T retail box, Αυτό είναι το retail box του OnePlus 7T

Ο Pete Lau, CEO της OnePlus και ο συνήθης ύποπτος στα teaser και τις αποκαλύψεις για τα προϊόντα της εταιρείας αποκάλυψε σήμερα το retail box του OnePlus 7T smartphone. Το κουτί το οποίο θα συμπεριλαμβάνει το ίδιο το smartphone και όλα τα καλούδια που το συνοδεύουν θα έχει κόκκινο χρώμα.

Στο πάνω μέρος της συσκευασίας αναγράφεται:

This is the OnePlus 7T. It’s the culmination of all our design and engineering efforts and crafted for those who like us, always strive for the very best.

Το OnePlus 7T λέγεται ότι θα έχει 6.55 ιντσών AMOLED display με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης που θα ανέρχεται στα 90Hz ενώ κάτω από το display θα βρίσκεται το fingerprint scanner.

Εσωτερικά αναμένεται να δούμε τον Snapdragon 855+ σε συνδυασμό με 8GB μνήμη RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Η κάμερα λέγεται ότι θα τοποθετηθεί σε κυκλικό πλαίσιο στο κέντρο της πλάτης του smartphone και θα αποτελείται από 48MP + 16MP + 12MP. Στο front panel θα δούμε waterdrop notch το οποίο θα φιλοξενεί την front facing κάμερα των 16MP.

Η τεχνολογία γρήγορης φόρτισης Warp Charge 30T θα μπορεί να φορτίσει 23% γρηγορότερα την μπαταρία χωρητικότητας 3.800mAh του OnePlus 7T. Το τηλέφωνο θα παρουσιαστεί στην Ευρώπη στις 10 Οκτωβρίου στο Λονδίνο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.