BlackBerry DTEK60: Θέλει να ανταγωνιστεί iPhone 7 Plus & Pixel XL

Το BlackBerry DTEK60 είναι το νέο high-end smartphone της εταιρείας, που έγινε διαθέσιμο μέσα στην εβδομάδα. Έχει τιμή 499 δολάρια, φέρνει κατασκευή από αλουμίνιο και γυαλί, οθόνη 5.5 ιντσών QHD, Snapdragon 820 και μνήμη RAM 4GB.

H BlacBerry δήλωσε πως σίγουρα αυτό δεν θα είναι το τελευταίο της smartphone και δεν αρκείται εκεί. Ο Marty Beard, COO της BlackBerry, κατά την διάρκεια συνέντευξης δήλωσε πως η εταιρεία είναι πολύ περήφανη για το DTEK60. Επεσήμανε πως το smartphone μπορεί να συναγωνιστεί στα ίσα άλλα 5.5 ιντσών κινητά όπως το iPhone 7 Plus και Pixel XL.

Πιο συγκεκριμένα, ο Beard ανέφερε ότι το BlackBerry DTEK60 έχει κάποια πλεονεκτήματα. Εκτός του ότι είναι περίπου 200 δολάρια πιο οικονομικό, το DTEK60 είναι λίγο πιο μικρό και πιο λεπτό από τα iPhone 7 Plus και Pixel XL. Χάρη στο software της BlackBerry (ενσωματωμένο στο Android) είναι ένα “εξαιρετικά ασφαλές smartphone”. Σύμφωνα με τον Beard, διαθέτει καλύτερη μπαταρία από το iPhone 7 Plus, ικανή να διαρκέσει μιάμιση μέρα με μια μόνο φόρτιση.

Μπορεί από θέμα χαρακτηριστικών το BlackBerry DTEK60 να στέκεται απέναντι σε αντιπάλους, όμως μένει να δούμε τι θα κάνει σε πωλήσεις.

To BlackBerry DTEK60 βασίζεται στο Alcatel Idol 4s, φορά οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB με δυνατότητα επέκτασης. Ενσωματώνει μπαταρία 3000mAh με υποστήριξη για Quick Charge 3.0, κάμερα 21 Μegapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel. Υπάρχει θύρα USB Type-C και αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, τρέχει Android 6.0 Marshmallow.

blackberry dtek60, BlackBerry DTEK60: Θέλει να ανταγωνιστεί iPhone 7 Plus & Pixel XL

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Con456

Το Pixel βασίζεται στις αναβαθμίσεις και στο καθαρό ανδροιντ . Αναβαθμίσεις θα έχει το BB ή απλά θα ειναι ενα ενισχυμένο Αλκατέλ !! Ολα τα αλλα ειναι λόγια

James

@Con456 το ότι έρχεται με marshmallow, μάλλον απαντάει στην ερώτηση σου.

ΛΛ

Με βαςη τα χαρακτηριστικά του, τη τιμη του και φυσικα το μπραντ που φέρνει …η τιμη ειναι πολλη καλη…..και σιγουρα ανταγωνιστικά ειδικα κιολας με το security της ΒΒ πάνω του.
Το θεμα ειναι οτι λανσαρίστηκε λαθος λέγοντας οτι βασίζεται σε αλκατελ και το ονομα του αρχικά ειναι χάλια( καλα χάθηκαν τα ονόματα). Επισης, μπορούσε να βάλει κατι καλυτερο στην αρχική οθονη ως wallpaper για να την ανάδειξη και οχι αυτο το ξεθωριασμένο που βλέπουμε.
Τέλος, κατι καλυτερο σε χρώματα, γιατι σαν κινητο ειναι ομορφο πχ να ο παρουσιάσει με τις επιλογες και φυσικα το λογότυπο της …γιατι το μπραντ της ειναι ισχυρό δε χρειάζεται να τι κρύβει…..οπως και καποιο ωραιο αξεσουάρ που να δινει προοπτική ή δείγμα της εταιρίας οτι ασχολείται με τις mobile συσκευές της.
Περιμένω την BB πιο δυναμικη και πρωτοπορία πιο οπως εκανε με το passport ….θελουμε την BB αλλα σημασια ειναι αν θελει και η ιδια να σοβαρευτεί …..

Manolis

χμμμ έχω αρχίσει να το σκέφτομαι!!!! Για να ανταγωνιστεί πάντως το iPhone και το Pixel θα πρέπει να ρίξει κάποια εκκατομύρια σε διαφήμιση!!! 😉

petros

Δεν αναφέρει στις 5.5inches το S7 edge, φαντάζομαι με το idol alcatel και τις 1000 πωλήσεις τον χρόνο η blackberry τις ειναι bass class

Grigoris Zapropoulos

Παιδιά η συσκευή είναι καταπληκτική δεν παίζεται την έχω περίπου ένα μήνα αξίζει τα λεφτά της τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχει δεν έχουν καμία σχέση όπως γράφονται σε κάποια site με το alcatel idol 4s & vodafone smart platinum 7 για μένα είναι η καλύτερη android συσκευή που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά και φυσικά έχει πλήρες ελληνικό μενού θα θελα να ρωτήσω τον Κώστα αν πάρει το android 7

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone iPhone 7 Plus

Βίντεο δείχνει iPhone να πέφτει από ύψος 4.200 μέτρων

Βίντεο που δημοσιεύθηκε στο TikTok από έναν αλεξιπτωτιστή δείχνει να του πέφτει το iPhone από την τσέπη ενώ βρίσκεται σε ύψος 4.200 μέτρων.

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Software Apple Apple iOS Apple iPhone 6s

iOS 14.4: Διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση για τα συμβατά iPhone

Η Apple έδωσε στην κυκλοφορία τη νέα αναβάθμιση λογισμικού iOS 14.4 για τις συσκευές iPhone 6s και νεότερα μοντέλα.

Software Apple iOS iPhone

iOS 14.3: Διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση για iPhone 6s και πάνω

Ξεκίνησε και στη χώρα μας η νέα αναβάθμιση iOS 14.3, η οποία παρέχεται μέσω OTA για όλα τα iPhone 6s και πάνω.