Smartphones

Galaxy Note FE: Αναμένεται να έρθει 7 Ιουλίου με τιμή 618 δολάρια

Το Samsung Galaxy Note 7 είναι έτοιμο να επιστρέψει και πάλι στα ράφια των καταστημάτων. Αυτό θα γίνει με την refurbished έκδοση που πιθανότατα θα ονομαστεί Samsung Galaxy Note FE, ενώ για καιρό είχαμε συνηθίσει να το αποκαλούμε Galaxy Note 7R.

Οι σημερινές πληροφορίες λένε ότι το Samsung Galaxy Note FE θα γίνει διαθέσιμο στη Ν. Κορέα από 7 Ιουλίου, μια εβδομάδα αργότερα από την ημερομηνία που είχε ακουστεί αρχικά.

Ο λόγος για την μικρή καθυστέρηση είναι ότι η Samsung θέλει να έχει διαθέσιμα περισσότερα κομμάτια. Αντί για 300.000 που είχε σχεδιάσει αρχικά, θέλει για αρχή να διαθέσει 450.000 Galaxy Note FE. Πρόκειται για 50% αύξηση αποθεμάτων και υποθέτουμε πως η ίδια και οι πάροχοι που θα το διαθέσουν στην αγορά, είναι αρκετά αισιόδοξοι για την ζήτηση.

Το refurbished Galaxy Note 7 θα έχει τιμή KRW 700.000, που σημαίνει περίπου 618 δολάρια ή 552 ευρώ. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν θα έρθει στην παγκόσμια αγορά, πότε και πόσο θα κοστίζει. Αναμένουμε να μάθουμε λεπτομέρειες από 7 Ιουλίου.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 13 Ιουνίου 2017 10:49

Σχόλια

  • Δηλαδή τώρα διορθώθηκε το πρόβλημα που πριν απέτυχαν δυο φορές? Και από τη μύγα ξύγκι

  • Ναι ρε χαλαρώστε λίγο.. Η τιμή του όχι απλά θα πέσει γρήγορα στο Σκρουτζ. Μην ξεχνάτε ότι βγαίνει και το Note 8 σε λίγο καιρό οπότε άνετα το βλέπω για 400 τους 2 πρώτους μήνες

  • Παιδιά πολύ καλά να είναι αληθινά τα περιγράφετε! !!! Ας μου το στείλει με αντικαταβολή κάποιος! !! Αν πέσει στα 400€
    Εδώ πάλευα να πάρω λίγο καιρό πριν το note 4 στα 350€ και λίγο πριν τα καταφερω το προϊόν βγήκε εκτός! Προφανώς εξαντλήθηκε :-(
    Και εφόσον έχει τώρα το note 5 (στο best price) 525€ δεν είμαι αισιόδοξος ότι ειδικά στα note κατρακύλα εύκολα οι τιμες

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.