Samsung Galaxy S, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 2.2 Froyo [επιβεβαιωμένο]

Από σήμερα τα ξημερώματα, ενθουσιαμένοι επισκέπτες/ φίλοι του Techblog επιβεβαιώνουν ότι αναβάθμισαν το αγαπημένο του Samsung Galaxy S σε Android 2.2 Froyo. Φαίνεται ότι η Samsung Hellas τους επιφύλασε το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα, αν και δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα αν τους ξέχναγε αυτές τις ημέρες και είχαν Froyo εδώ και εβδομάδες!

Σε εσάς ήρθε η ενημέρωση για την αναβάθμιση; Τι συσκευή έχετε; Από που την έχετε αγοράσει;

Τη συζήτηση που ακολουθεί, θα τη βρείτε εδώ https://goo.gl/ImKm9
– Ο/Η The_Red_Shade87 λέει: Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 2:14
Παιδιά όποιος είναι αυτή τη στιγμή δίπλα στο pc ας το επιβεβαιώσει,μόλις μου έβγαλε διαθέσιμη αναβάθμιση το Kies για το galaxy,το αναβαθμίζω τώρα…άντε να δούμε….
– Ο/Η Emmanuel λέει: Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 3:51
Το αναβάθμισες? Έγινε 2.2?
– Ο/Η marios λέει: Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 8:55
Ισχύει και εμένα μου έβγαλε αναβάθμιση! θα την κανω αργοτερα
– Ο/Η The_Red_Shade87 λέει: Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:33
Παιδες ισχυει,εχω 2.2….δοκιμαστε και εσεις και πειτε αποψεις…η αναβαθμιση διατηρησε αθικτα ολα τα δεδομενα μου… Froyo is here


Τις φωτογραφίες με το αναβαθμισμένο του Galalxy S μας τις έστειλε ο Kostas Shadeslayer.

Επεξεργάστηκε την 23 Δεκεμβρίου 2010 13:37

Σχόλια

  • Χαιρουμε που βλεπω τελευταια ολο και περισσοτερες συσκευες μαζικα να παιρνουν το 2.2 ελπιζω αυτο να συνεχιστει και στο μελλον με τις μελλοντικες εκδοσεις ετσι ωστε να παψει να εχει fragmentation το android που το κατηγορουν πολλοι!!!Αν και ειναι λογικο οτι μερικες συσκευες δεν γινεται να ακολουθουν παντα ολες τις καινουργιες εκδοσεις!!

  • alex, απάντησε και στις υπόλοιπες ερωτήσεις του άρθρου για να μας βοηθήσεις, "Τι συσκευή έχετε; Από που την έχετε αγοράσει;".

  • re paidia pws kanoume tin anabathmisi sto galaxy s ? ? ? mesw twn kies ? ? ? ?
    egw prosopika mpika sto kies k dn iparxei diathesimi efarmogi ! plz an kserei kapoios as m stilei ena mail !

  • παιδες ουτε και σε μενα ηρθε αναβαθμιση.. galaxy S αγορασμενο απο multirama πριν 1 εβδομαδα

  • Οσοι εχουν επισημο firmware JM2 φαινεται να πηραν την αναβαθμιση αναμεσα τους και εγω. Οι φιλοι που εχουν την απαρχαιωμενη επισημη JG1 ομως δεν μπορουν να αναβαθμιστουν? Τι καινουργια κολπα ειναι αυτα παλι samsung? Απαραδεκτοι αν δεν την δωσουν και σε αυτους.

  • Τίποτα ακόμα , δοκίμασα το πρωί και πριν λίγο κ δν μου βγάζει τν ενημέρωση , αγορασμένο απο Plaisio ένα μήνα πριν

  • και εγώ εχω

    PDA : I9000XWJM5
    PHONE : I9000XXJM1
    CSC : I9000XXJM1

    και δεν μου βγαζει αναβάθμιση
    το πήρα απο πλαίσιο με συμβόλαιο vodafon

  • paidia kalispera ,exw k egw to galaxy s me cosmote,alla mesw kies dn mporw na kanw tin anavathmisi me to eksis mnm :

    dn einai dunati i enimerwsi aftis tis ekdosis tis suskevis??

    help......

  • απαράδεκτο να μην έχει βγει η αναβάθμιση για όλα ta firmwares να στείλουμε
    όλοι mail στη samsung για παράπονα μπας και γίνει τίποτα

  • PDA: I9000XWJM5
    PHONE: I9000XXJM1
    CSC: I9000OXXJM1

    Αγορασμένο από το πλαίσιο πριν 2 βδομάδες και ακόμα τίποτα ...
    Keep on waiting

  • Το δικό μου αγορασμένο από Vodafone Shop από τα μέσα Σεπτέμβρη.... πήρε την καινούρια έκδοση. (δεν ήταν branded)

    Από όσο έχω καταλάβει για την Ελλάδα έχουν βγει αναβαθμίσεις για τα Vodafone Branded και για αυτά που έχουν product code "COS" (τέτοιο είναι και το δικό μου)

    Είναι γελοίο, απαράδεκτο και ελεινό από την Samsung να μή δίνει αναβάθμιση όλα μαζί, αλλά να δίνει λίγο λίγο και μάλιστα με καθυστέρηση 2 μηνών περίπου...... (οι Νορβηγοί άν θυμάμαι καλά έχουν πολύ καιρό που την έχουν πάρει.... μπορεί να ήμασταν οι τελευταίοι στον πλανήτη)

  • Καλησπέρα, εγώ το πήρα από το ΟΤΕSHOP (χωρίς σύνδεση) και μόλις τώρα κάνω την αναβάθμιση μέσω του KIES. Υπάρχουν κάπου πληροφορίες για τις αλλαγές που υπάρχουν μεταξύ 2.1 και 2.2;

  • Ρε παιδιά, εγώ από Γερμανό το πήρα, έχω την JF5...
    όταν το συνδέω στο PC, δεν μου το δείχνει στο Kies... έχω τελευταίους drivers, τελευταία έκδοση του Κies, έχω σβήσει τα cache αλλά όταν το συνδέω (σε οποιοδήποτε pc), μου κάνει σαν να φορτώνει, και το MTP στο κινητό φορτώνει συνεχώς επίσης..
    επίσης όταν συνδέω για πρώτη φορά το κινητό σε ένα pc, στην εγκατάσταση του λογισμικού προγράμματος οδήγησης, το SAMSUNG Android USB Composite Device το έχει έτοιμο για χρήση, ενώ τα CDC Abstract Control Model (ACM) και Συσκευή USB MTP μου λέει ότι απέτυχαν…
    Μήπως φταίει που την έχω rootάρει?? δεν νομίζω..

  • PDA : I9000XWJM5
    PHONE : I9000XXJM1
    CSC : I9000XXJM1
    Αγορασμένο από WIND. Cosmote δίκτυο.
    Θέλω τη 2.2! είναι ανάγκη να κάνουμε τα πράγματα πολύπλοκα? Ας απλοποιήσουν τις καταστάσεις. Βαρέθηκα να γίνομαι μαθητευόμενος χάκερ επιτέλους. Απλά ρε παιδιά είμαστε στο 2011 σχεδόν…..

  • σε εμενα προσωπικα μια χαρα εγινε η αναβαθμιση και ειναι αρκετα πιο γρηγορο απο πριν!!!

  • εγω εχω αυτο που γραφει I9000BUJP5. στο kies κατω δεξια εχει μια επιλογη που λεει αναβαθμιση υλικολογισμικου. εγω το εκανα αλλα μονο χαρουμενος δεν ειμαι γτ απο τοτε που το εκανα το κινητο σερνετε.. κολλαει συνεχεια..... ξενερωσα πολυ παιδια.. επισης κατεβασα απο το kies διαφορα και οταν συνδεω το κινητο μου λεει η συσκευη σας δεν υποστιριζεται απο το appl store κτλ κτλ και εκει που επιλεγεις ποια συσκευη θες δεν εχει καν το Ι9000 (GALAXY S) ΤΙ ΝΑ ΠΩ εχω μπερδευτει

  • κανε αυτο και δεν θα σου κολλαει...με το περασμα νεας ρομ ειναι σημαντικο να καουμε hard reset ετσι *2767*3855#
    εννοειται οτι χανουμε τα παντα εκτος απο το οτι υπαρχει στην εξωτερικη μνημη για αυτο κραταμε backup

  • το εκανα και περιμενω να δω αποτελεσματα.... οπως και να εχει ομως σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια... αντε εγω να εβρισκα αυτον τον αριθμο να κανω format..

  • Καλα βρε παιδια τι διαφορα εχει το hard reset μεσα απο το κινητο με αυτο *2767*3855# ??? Εγω ξερω οτι ειναι το ιδιο! Δεν ειναι το ιδιο??

  • Ναι! Στα windows mobile omnia 2, ειναι το ιδιο και εξακριβομενο! Και εκει γινεται και με κωδικο και μεσα απο τη συσκευη το hard reset. Οτι ειναι το ιδιο εννοω. Την ιδια δουλεια κανει.

  • Η επαναφορα ειναι hard reset βρε παιδια, το ιδιο ειναι! Θα με τρελανετε χρονιαρες μερες..?

  • το ιδιο ειναι δεν ειπα οτι ειναι το αντιθετο απλως αυτος ειναι ο λογος που του φιλου του κολλαει γιατι απλως δεν το ειχε κανει

  • Απλα οταν λεμε σε καποιο παιδι κανουμε hard reset με αυτον τον κωδικο και δεν του λεμε οτι γινεται κανονικα μεσα απο τις ρυθμισεις τις συσκευης, ολοι θα ψαχνουν για κωδικο μετα ενω γινεται μεσα απο την συσκευη με τον κλασικο απλο τροπο. Ειδες τι ειπε ο φιλος πιο πανω..? "αντε εγω να εβρισκα αυτον τον αριθμο να κανω format.." Οταν δεν ξερει καποιος και ειναι καινουριος και οχι ψαγμενος, τον μπερδευουμε μ αυτα δεν τον βοηθαμε. Το πιο απλο και καλυτερο ειναι να του λεμε οτι γινεται μεσα απο τις ρυθμισεις κανονικα και απλα. Φιλικα παντα, Μακης
    Αντε στο τελος να λεει ο ενας στον αλλον, βαλε αυτον τον κωδικο, και στο τελος οσοι δεν ξερουν και ειναι καινουριοι και δεν τη ψαχνουν, να μη ξερει κανεις τους οτι γινεται απλα μεσα απ τις ρυθμισεις.. Ολοι θα ρωτανε για κωδικους για ενα απλο hard reset..

  • ναι σωστα εχεις δικιο...αν και επειδη γενικα ειμαι ψαγμενος ενημερωτικα σου λεω οτι κανεις δεν κανει επαναφορα ρυθμισεων απο τις ρυθμισεις του κινητου αλλα με αυτον τον κωδικο αλλα και απο το recovery mode του κινητου αρα κατι παραπανω θα ξερουν...φιλικα παντα :)

  • Παιδια (χρονια πολλα κιολας) μια απορια,σε οσους εχει γινει η αναβαθμιση...μπορειτε να μου πειτε τι λογισμικο σας γραφει για να δω αν ταιριαζει με το δικο μου JPH JPP JP9 εχω εγω....

  • χρονια πολλα σε ολους καλες γιορτες με υγεια.....εγω τι συνδεω με kies αλλα μου λεει οτι εχω την τελευταια αναβαθμηση.....αλλα στο firmware γραφει 2,1-update 1 ξερει κανεις τι ειναι αυτο?γιατι εχω την εντυπωση οτι πριν λιγο καιρο εγραφε μονο firmware 2.1

  • δεν σου δινει την αναβαθμιση γιατι εχεις jm5 λογικα η τελοσπαντων δεν εχεις jm2....αμα θες ενας ευκολος τροπος ειναι το kies patcher..ψαξε στο google...2.1 update 1 σου ελεγε και πριν απλως δεν το ειχες προσεξει...;)

  • Να ρωτήσω τότε,έχοντας κάνει hard reset και έχοντας απεγκαταστήσει όλους τους task manager,για κάποιο λόγο στο UI και γένικα σε κάποιες φάσεις τρώω κολλήματα αδικαιολόγητα για την ανάβαθμιση....γτ αυτο???

  • https://www.bytheway.gr/showthread.php?s=f735a7b002e5c8221a9cc4d8a3b9f47d&t=31714

    κατεβαζεις το 1.7 το αποσυμπιεζεις,τρεχεις το προγραμμα,πατας file load backup πας στον φακελο του kies patcher που αποσυμπιεσες και ανοιγεις αυτο:kies-backup-XSO στο μηνυμα που θα σου εμφανισει πατα no ...μετα στο spoof product code as πατα cos βρες το και επιλεξε το...επισης το enable spoof ναι ειναι true..μετα πατα write registry...αυτο ηταν μπορεις να κανεις αναβαθμιση μεσω kies λογικα τωρα...

  • δεν ξερω red shade...αν θες ξαναδοκιμασε hard reset αν τα προβληματα ειναι τοσο σοβαρα και προφανη...

  • το XSO που ανέφερες παραπάνω τι ακριβώς είναι?και άμα κάνω την αναβάθμιση ξανά αλλα με XEU,θα παίξει ρόλο?γτ εγώ έκανα την αναβάθμιση χρησιμοποιώντας το patcher αλλα χωρις να βαλω XSO back up....

  • στο xso νομιζω βρισκεται μονο το cos...χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος..χθες δοκιμασα πρωτη φορα αυτο τον οδηγο σε εναν φιλο γιατι εγω το εκανα με αλλον τροπο ο οποιος δεν μπορει να γραφτει εδω(μεσω odin αν εχετε ακουσει.....)οχι δεν πειραζει αστο ετσι...επισης φιλε soto οταν κανεις την αναβαθμιση μην ξεχασεις να κανεις hard reset μετα...εννοειται οτι βγαζουμε οποιοδηποτε lagfix πριν..τα εχω πει πολλες φορες...επισης οταν τελωσετε με την αναβαθμιση και εχετε ξεσυνδεσει το κινητο ανοιξτε το kies patcher στο spoof βαλτε false και πατηστε write registry..

  • re paidia egw otan to anigw to kies k sindeo ton galaxia m fortonei k dn to diabazei enw prin 2 meres p to dokimasa otan ematha pws irthe i 2.2, to diabaze kanonika ! exei antimetwpisei kaneis tpt tetio ?

  • ρε παιδια βοηθεια.......εκανα την αναβαθμηση σε 2.2 και μολισ τελειωσε εκανε restart και εχει κοληση στο logo του galaxy s τι κανω??????????????????????????

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.