Smartphones

Galaxy Z Fold4/ Z Flip4: Έχει ξεκινήσει η μαζική παραγωγή εξαρτημάτων

H Samsung Electronics έχει ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή βασικών εξαρτημάτων για τα Samsung Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4, σύμφωνα με το The Elec που επικαλείται πηγές του κλάδου. Παράλληλα, λέγεται πως η Samsung έχει ξεκινήσει την παραγωγή των foldables από τα μέσα Ιουνίου.

Όπως εκτιμάται, η Samsung περιμένει να παράγει περισσότερες από 10 εκατ. foldable μονάδες των σειρών Flip και Fold μέχρι το τέλος του έτους. Μάλιστα λέγεται ότι το 70% αυτών θα μπορούσε να είναι η σειρά Flip, ενώ το 30% η Fold. Για τις πραγματικές εκτιμήσεις παραγωγής θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Ιούλιο. Συγκριτικά, το Z Flip3 του 2021 αντιπροσώπευε το 65% των foldables της Samsung ενώ το 35% ήταν το Z Fold3.

Παράλληλα, η Samsung Display θα ενισχύσει την παραγωγική της ικανότητα για foldable μονάδες οθόνης. Η Samsung θα επεκτείνει από 7 σε 10 τις γραμμές παραγωγής στο εργοστάσιό της στο Βιετνάμ ευελπιστώντας να αυξήσει σε 2 εκατ. τις μονάδες οθόνης το μήνα από τα 1,4-1,5 εκατ. μονάδες που παράγονταν στο παρελθόν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Samsung θα αγγίξει το 1% στις παγκόσμιες πωλήσεις smartphone για τα foldable της για πρώτη φορά φέτος, εάν καταφέρει να στείλει 10 εκατ. μονάδες μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Μάλιστα, τα νέα foldable Galaxy θα έχουν περιθώριο κέρδους 15% σε σύγκριση με το περίπου 20% του συνόλου του περιθωρίου της τρέχουσας γενιάς.

Επεξεργάστηκε την 22 Ιουλίου 2022 8:44

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.