Google Pixel 4: Πόσοι παρακολούθησαν live την παρουσίαση σε YouTube και Twitter;

Google Pixel 4, Google Pixel 4: Πόσοι παρακολούθησαν live την παρουσίαση σε YouTube και Twitter;

Εχθές το απόγευμα πραγματοποιήθηκε το Made by Google event κατά τη διάρκεια του οποίου η εταιρεία παρουσίασε τα Google Pixel 4 και Pixel 4 XL, το Google Nest Mini, το Google Nest WiFi, τα Google Pixel Buds 2 και το νέο Google Pixelbook Go.

Όπως και κάθε άλλη χρονιά, έτσι και φέτος, η Google έκανε livestream την παρουσίαση των νέων συσκευών στο YouTube. Εκτός από το YouTube, η εταιρεία αποφάσισε να δείξει την παρουσίαση και στο Twitter.

Η Google δεν είναι η πρώτη εταιρεία που κάνει livestream τις αποκαλύψεις των νέων smartphone της. Εμείς έχουμε ήδη καλύψει αυτές της Apple με τα iPhone 11 και της Huawei με τα Mate 30.

Να αναφέρουμε συγκριτικά ότι, το livestream των iPhone 11 στο YouTube είχε κατά μέσο όρο 1,7 εκατομμύρια θεατές και των Huawei Mate 30 περίπου 70 χιλιάδες. Οπότε ας δούμε πόσους θεατές συγκέντρωσε η παρουσίαση της Google, τόσο στο YouTube όσο και στο Twitter.

Οι θεατές στην αρχή του event

Τα livestream ξεκίνησαν 15 λεπτά πριν την παρουσίαση και οι αρχικοί θεατές ήταν 14.000 στο YouTube και 1.000 στο Twitter. Όταν ξεκίνησε η παρουσίαση και ο hardware chief της Google, Rick Osterloh, ανέβηκε στη σκηνή οι θεατές είχαν φτάσει τις 120.000 και 2.400 αντίστοιχα.

Οι θεατές κατά την παρουσίαση των Google Pixel 4

Η Google ξεκίνησε αποκαλύπτοντας τα Google Pixel Buds 2, συνέχισε με το Pixelbook Go, τo Nest Mini, το Nest Wifi και ολοκλήρωσε με τα Google Pixel 4 και 4XL. Οι θεατές καθόλη τη διάρκεια της παρουσίασης στο YouTube αυξάνονταν σταδιακά, μέχρι που κορυφώθηκαν κατά την παρουσίαση των Google Pixel 4 όπου και άγγιξαν τις 226.000.

Google Pixel 4, Google Pixel 4: Πόσοι παρακολούθησαν live την παρουσίαση σε YouTube και Twitter;

Από την αντίπερα όχθη, στο Twitter οι θεατές κατά τη διάρκεια παρουσίασης των λοιπών προϊόντων ήταν γύρω στους 16.000 και κατά την αποκάλυψη των Google Pixel 4 έφτασαν τις 30.000 και παρέμειναν σταθεροί.

Το live chat ήταν ανενεργό και στις δύο πλατφόρμες, κάτι που ήταν λογικό ύστερα από τα σχόλια που είδαμε να αναγράφουν οι θεατές στην παρουσίαση των Huawei Mate 30.

Οι συνολικές προβολές του Made by Google

Στο τέλος της εκδήλωσης το YouTube ανέφερε ότι οι συνολικές προβολές ήταν 4.190.739, ενώ στο Twitter ήταν 904.800. Συγκριτικά, οι συνολικές προβολές της Apple ήταν λίγο κάτω από 3,1 εκατομμύρια, ενώ της Huawei 95.208.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.