Smartphones

Google Pixel 4: Σχεδόν σίγουρο ότι θα έχει οθόνη 90Hz

Λίγες είναι οι εταιρείες που έχουν αποφασίσει να αυξήσουν τον ρυθμό ανανέωσης των display τους καθώς οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν μείνει σε αυτά με 60Hz. Μετά την πρωτοπόρο Razer με την κυκλοφορία του Razer Phone το οποίο είχε 120Hz display ακολούθησαν Asus με το ROG Phone και κάποιες άλλες όπως η OnePlus που αποφάσισε να μεταβεί στα 90Hz.

Πληροφοροίες που υπάρχουν στο διαδίκτου το τελευταίο διάστημα υποστηρίζουν ότι τα Google Pixel που θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβρη θα έχουν 90Hz ρυθμό ανανέωσης.

Στον πηγαίο κώδικα του Android 10 βρέθηκε ένα κομμάτι το οποίο αναφέρεται σε μία P19 συσκευή, που δεν είναι άλλη από το Pixel 4. Σύμφωνα με τον κώδικα η νέα συσκευή της Google θα αυξήσει τον ρυθμό ανανέωσης. Το display πιθανόν να ονομάζεται “Smooth Display” και σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρχει ένδειξη η οποία θα ενημερώνει τον χρήστη σε πόσα Hz είναι το display (90 ή 60) κάτω από το ποσοστό της μπαταρίας. Το Smooth Display θα μπορεί να αλλάξει αυτόματα τον ρυθμό ανανέωσης από τα 90 στα 60Hz και αντίστροφα.

Στο Geekbench επίσης βρέθηκαν τα δύο smartphone όπου αποκαλύπτεται ο Snapdragon 855 και 4GB μνήμη RAM ενώ τις προηγούμενες ημέρες είδαμε και το πρώτο hands-on video.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.