HTC Wildfire E Lite: Εμφανίζεται στο Google Play Console με MediaTek A20

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του Wildfire E2, η HTC φαίνεται να ετοιμάζει μία ακόμα συσκευή της σειράς Wildfire. Αυτή τη φορά, η πρόταση της HTC είναι όσο πιο βασική μπορεί να γίνει μία συσκευή, προσφέροντας όσο το δυνατόν λιγότερα για συσκευή entry-level και τίποτα παραπάνω.

Το HTC Wildfire E Lite εμφανίστηκε στο Google Play Console, με το χρήστη @stufflistings να κάνει την ανακάλυψη. Το Windfire E Lite έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή Helio A20 της MediaTek, συνοδευόμενο από 2GB μνήμης RAM. Η οθόνη της συσκευής έχει ανάλυση 720p, ενώ εμφανισιακά βλέπουμε μεγάλα bezel, ειδικά στο πάνω και το κάτω μέρος της, όμως δεν έχει notch ή οπή.

Το Wildfire E Lite θα τρέχει την έκδοση Android 10, ενώ η εικόνα δείχνει πως όλα τα πλήκτρα θα βρίσκονται δεξιά της συσκευής. Πάντως, ο A20 είναι η πιο entry-level επιλογή που θα μπορούσε να διαλέξει η HTC, καθώς πρόκειται για τέσσερις πυρήνες Cortec-A53, χρονισμένους στα 1.8GHz. Ίσως πρόκειται για οικονομική συσκευή για αναπτυσσόμενες αγορές, οπότε θα περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση για να δούμε αν και η τιμή είναι αντίστοιχη.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 15 Αυγούστου 2020 13:41

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.