Huawei EMUI 10: Έρχεται τον Σεπτέμβριο, χαρακτηριστικά και λίστα συσκευών [βίντεο]

Η μεγαλύτερη ανακοίνωση που έκανε η Huawei στο Developer Conference ήταν το Harmony OS. Ωστόσο, η εταιρεία παρουσίασε και το EMUI 10 το οποίο είναι βασισμένο στο Android Q.

Προφανώς, η τελική έκδοση της ROM δεν είναι ακόμη έτοιμη, αλλά η Huawei θα διαθέση την πρώτη beta στα P30 και P30 Pro στις 8 Σεπτεμβρίου. Η ενημέρωση περιέχει αρκετά νέα χαρακτηριστικά βελτιώσεις.

Αν και μέχρι την κυκλοφορία της πρώτης beta δεν πρόκειται να μάθουμε την πλήρη λίστα των αλλαγών, γνωρίζουμε ότι θα έχει Dark Mode που εφαρμόζεται σε όλο το σύστημα, υποστήριξη Multi-screen που επιτρέπει να γίνει mirror το smartphone στον υπολογιστή, και κάποιες βασικές αλλά σημαντικές αλλαγές στο UI.

Η Huawei σκοπεύει να συνεχίσει την ανάπτυξη του EMUI 10 όλο τον Σεπτέμβριο πριν ολοκληρώσει τις δοκιμές κάποια στιγμή τον Οκτώβριο. Η τελική έκδοση θα είναι προεγκατεστημένη στα Huawei Mate 30 και Mate 30 Pro, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν στα μέσα Οκτωβρίου. Έπειτα, η εταιρεία θα διαθέση την ROM σε παλαιότερες συσκευές.

Τα πρώτα smartphones που θα λάβουν το EMUI 10 θα είναι τα:

Έπειτα, η εταιρεία θα συνεχίσει με αρκετές δικές της συσκευές, καθώς και smartphones της θυγατρικής της Honor. Μέχρι τώρα είναι γνωστό ότι θα αναβαθμιστούν οι παρακάτω συσκευές:

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 10 Αυγούστου 2019 16:19

Σχόλια

  • Ελπιζω να ισχυει για το P Smart 2019 γιατι το ειδα σημερα σε καταστημα και μαλλον την Τριτη θα το χτυπησω με επιδοτηση. Καλες διακοπες σε ολους παιδια με υγεια.

    • Θα σου πρότεινα να περιμένεις. Η απαγόρευση φαίνεται να ισχύει. Ίσως να είναι και η τελευταία αναβάθμιση που θα πάρουν αυτες οι συσκευές.

  • Off topic μα για το P smart 19 καλή κατασκευή καλή οθόνη μέτρια φώτο κακό βίντεο. Και εγώ με επιδότηση το πήρα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.