Επιπλέον, άγνωστη παραμένει η τύχη του τηλεφώνου καθώς η κυβέρνηση Τραμπ έχει αποκλίσει την εταιρεία από την Αμερική. Ο αποκλεισμός συνοδευόταν και με την απαγόρευση της συνεργασίας της Google με την Huawei, μέσω της οποίας η Huawei χρησιμοποιούσε τα Android services.
Το Mate X όμως παρά τα όλα προβλήματα αναμένει 5G πιστοποίηση και όπως αναφέρει ο διευθύνον σύμβουλος της εταιρείας, η ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του foldable smartphone της Huawei θα ανακοινωθεί τους επόμενους ένα με δύο μήνες.
Η καθυστέρηση του Mate X ίσως οφείλεται στο Balong 5000 5G modem της Huawei, για το οποίο πρέπει να γίνουν περισσότερες δοκιμές, ισχυρίζονται μερικές πηγές. Να υπενθυμίσουμε ότι ο αντίπαλος του foldable smartphone της Huawei, Samsung Galaxy Fold ίσως κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα μαζί με την κυκλοφορία της Note 10 σειράς.
Η Samsung αντιμετωπίζει έλλειψη σε κρίσιμο εξάρτημα οθόνης για το Galaxy Z Fold 8, καθώς η ζήτηση ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη. Η εταιρεία δανείζεται πλέον αποθέματα προορισμένα για συσκευές του 2027.
Σχόλια