Huawei P30: Αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για την εμφάνιση, και όλα τα χαρακτηριστικά

Huawei P30, Huawei P30: Αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για την εμφάνιση, και όλα τα χαρακτηριστικά

Huawei P30, Huawei P30: Αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για την εμφάνιση, και όλα τα χαρακτηριστικά

Η Huawei αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την νέα σειρά των Huawei P30, στις 26 Μαρτίου στο Παρίσι, και όσο πλησιάζει η ημερομηνία τόσο περισσότερες πληροφορίες για τις συσκευές μαθαίνουμε. Όμως, σήμερα χάρη στην ιστοσελίδα τεχνολογικών ειδήσεων WinFuture, διέρρευσαν όλες οι λεπτομέρειες για την εξωτερική εμφάνιση των Huawei P30 και Huawei P30 Pro, καθώς και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Τα παραπάνω στοιχεία επιβεβαιώνουν σε μεγάλο βαθμό τα διάφορα χαρακτηριστικά έχουν γίνει leak μέχρι σήμερα, και συνοδεύονται από “official renders”.

Το πρώτο στοιχείο που επιβεβαιώνει η αναφορά της WinFuture, είναι ότι τα Huawei P30, και P30 Pro θα έχουν OLED οθόνη. Το Huawei P30 Pro θα έχει 6,47 ίντσες οθόνη με καμπύλες άκρες και από τις δύο πλευρές, και με ανάλυση 2.340 x 1.080 pixels, χαμηλότερη από αυτή του Huawei Mate 20 Pro. Από την άλλη, το Huawei P30 θα έχει 6,1 ίντσες οθόνη, χωρίς καμπύλες, και την ίδια ακριβώς ανάλυση.

Kαι οι δύο συσκευές έχουν πολύ λεπτά bezel, με ελάχιστο chin και waterdrop notch. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν το Huawei P30 έχει ένα in-ear speaker πολύ κοντά στο waterdrop notch, κάτι που δεν θα βρούμε στο Huawei P30 Pro. Αυτό σημαίνει ότι η Κινέζικη κατασκευάστρια smartphones ίσως επέλεξε να βάλει στο flagship της, Sound-on-Display τεχνολογία, η οποία χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό δονήσεων και αγωγιμότητας του τυμπάνου για να παράγει ήχο.

Huawei P30, Huawei P30: Αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για την εμφάνιση, και όλα τα χαρακτηριστικά

Η κύρια και ίσως η πιο σημαντική διαφορά των δύο συσκευών εντοπίζεται στις κάμερες. Το Huawei P30 έχει τρεις πίσω κάμερες, με 40 MP και διάφραγμα f/1,6 στην κύρια, χωρίς σταθεροποίηση εικόνας. Επιπλέον, έχει μία 20 MP κάμερα ευρείας γωνίας και τηλεφακό 8 MP με 5x lossless zoom.

Από την άλλη το Huawei P30 Pro έχει τέσσερις πίσω κάμερες , την 40 MP κύρια κάμερα με f/1.8 διάφραγμα και OIS, μία ToF κάμερα, μία ευρυγώνια 20 MP κάμερα, και έναν ξεχωριστό φακό για ζουμ. Αυτός ο φακός έχει σύστημα periscope-like zoom το οποίο είναι ικανό να αποδίδει 7,8x οπτικό ζουμ, και σε συνδυασμό με το λογισμικό της Huawei το ζουμ φτάνει τα 10x. Όσον αφορά την μπροστινή κάμερα, προς στιγμήν το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι το Huawei P30 έχει 32MP selfie κάμερα, με λειτουργία face unlock.

Huawei P30, Huawei P30: Αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για την εμφάνιση, και όλα τα χαρακτηριστικά

Σε επίπεδο μπαταρίας, το Huawei P30 έχει 3.650mAh και το Huawei P30 Pro διαθέτει μία 4.200mAh μπαταρία. Κατά πάσα πιθανότητα, και οι δύο συσκευές θα υποστηρίζουν την γρήγορη φόρτιση 40W SuperCharge, και θα έχουν πιστοποίηση IP68, αλλά δεν είναι βέβαιο αν έχει πιστοποίηση MIL-STD 810G, για ανθεκτικότητα σε πτώσεις και κρούσεις. Σύμφωνα με παλαιότερες πληροφορίες το Huawei P30 θα έχει θύρα ακουστικών 3.5mm, σε αντίθεση με το Huawei P30 Pro που θα έχει IR blaster.

Στο εσωτερικό τους, και οι δύο συσκευές κρύβουν τον Kirin 980, με το Huawei P30 να έχει 6GB μνήμης RAM, και 128GB χώρο αποθήκευσης επεκτάσιμο με nanoSD. Αντίστοιχα, το Huawei P30 Pro θα έχει 8GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο, και περιμένουμε να κυκλοφορήσουν δύο ακόμη εκδόσεις με 256GB και 512GB χώρο αποθήκευσης.

Huawei P30, Huawei P30: Αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για την εμφάνιση, και όλα τα χαρακτηριστικά

Οι συσκευές θα έχουν Android 9 Pie και το EMUI 9.1, και ίσως να έχουν τη δυνατότητα επιλογής μονής ή διπλής SIM. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το κόστος καμία εκ των συσκευών. Παρ’ όλα αυτά, γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσουν σε τρία χρώματα, Midnight Black, Breathing Crystal, και Aurora, ενώ το Huawei P30 Pro θα διαθέτει ένα ακόμη χρώμα, το Sunrise.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dark_master

Γιατί στο απλό και όχι στο pro, λείπει το OIS? Επισης το periscope-like zoom τι είναι? Γιατί το 7,8x οπτικό zoom… ακούγεται πολύ καλό για να ειναι αληθινο??? (Εκτός αν ειναι συνδυασμός οπτικού και ψηφιακού).
Τέλος γιατι η διαφορά στο ir- audio jack….?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.