Huawei P40: Τρία flagship μοντέλα θα έχει συνολικά η σειρά

Huawei P40, Huawei P40: Τρία flagship μοντέλα θα έχει συνολικά η σειρά

Παραδοσιακά, η σειρά Huawei P αποτελείται από δύο smartphones, τη βασική έκδοση και τη Pro. Τουλάχιστον έτσι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, και το ίδιο είδαμε με τα Huawei P30. Ωστόσο, μάλλον αυτό θα αλλάξει με τα Huawei P40, τα οποία φαίνεται ότι θα έχουν τρεις εκδόσεις.

Τα μοντέλα και οι εκδόσεις

Σύμφωνα με τον γνωστό leaker @RODENT950 η κινέζικη κατασκευάστρια θα κυκλοφορήσει φέτος τρία μοντέλα στη σειρά P. Αρχικά, ο ίδιος είπε ότι τα Huawei P40 θα είναι τρία. Όταν τον ρώτησαν αν αναφέρεται στις εκδόσεις Lite, Pro και τη βασική, είπε ότι μιλάει για τρία flagship smartphones.

Ο ίδιος χρήστης τον ρώτησε αν θα υπάρχει Porsche Edition. Σε αυτή την ερώτηση ο @RODENT950 είπε ότι θα κυκλοφορήσει είτε το Huawei P40 Porsche Edition ή το P40 Max.

Σε ένα άλλο Tweet, ο @RODENT950 είπε ότι ο σχεδιασμός του module των καμερών στα βασικά Huawei P40 μπορεί να μοιάζει περισσότερο με το module του Huawei P30 Pro, παρά με το νέο trend που θέλει όλα τα smartphone να έχουν τετράγωνο ή ορθογώνιο module.

Ωστόσο, η τρίτη έκδοση που θα είναι το P40 Porsche Edition ή το P40 Max, θα έχει τετράγωνο ή ορθογώνιο module καμερών.

Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τον σχεδιασμό των P40, διότι ήδη έχουμε δει renders που παρουσιάζουν δύο μοντέλα με ορθογώνιο module. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει το γεγονός να υπάρχει μία τρίτη έκδοση με διαφορετικό module.

Σε κάθε περίπτωση, όλα τα Huawei P40 θα διαθέτουν Kirin 990 5G, με εξαίρεση ένα που ίσως είναι εφοδιασμένο με τον Kirin 990 4G. Τέλος, όλα τα μοντέλα θα τρέχουν EMUI 10 βασισμένο σε Android 10.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Huawei Huawei Android Smartphones

Huawei P60 Pro: Photo Master και Mate X3: Lightest Foldable

Η Huawei παρουσίασε επίσημα τη νέα σειρά προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, με πρωταγωνιστές τα κορυφαία smartphones HUAWEI P60 Pro και Mate X3.

Smartphones Huawei Huawei Android Smartphones

Huawei Mate 50 Pro: Ναυαρχίδα με ασυναγώνιστα … μειονεκτήματα

Ενώ το Mate P50 Pro έχει κάποια καλά σημεία, απαιτεί από εσάς να κάνετε δύο μεγάλες θυσίες χωρίς να προσπαθεί να σας δελεάσει με μια πιο προσιτή τιμή.

Smartphones Huawei Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro: Πρόβλημα, δεν αναγνωρίζεται η κάρτα SIM

Χρήστες smartphone Huawei P30 Pro ανέφεραν ένα πρόβλημα που αφορά την αναγνώριση της κάρτας SIM τους.

Smartphones OPPO Huawei Android Smartphones

Η Oppo ξεπέρασε τη Huawei για πρώτη φορά στην κινεζική αγορά smartphones

Τα smartphone της Huawei αντιμετωπίζουν προβλήματα και στην αγορά της Κίνας με τις πωλήσεις να πέφτουν και σε αυτή τη χώρα, τη χώρα προέλευσής τους.