iFixit: Συνεργάζεται με τη Microsoft για την κατασκευή εργαλείων επισκευής για συσκευές Surface

Το iFixit, η παγκόσμια κοινότητα ανθρώπων που βοηθούν ο ένας τον άλλο να επισκευάζουν αντικείμενα, αποτελεί εργαλείο για όσους θέλουν να επισκευάσουν τα κινητά τους εδώ και πολλά χρόνια.

Τώρα, το iFixit ανακοίνωσε ότι θα καταστήσει διαθέσιμα εργαλεία επισκευής για συσκευές Surface της Microsoft για εξουσιοδοτημένους παρόχους υπηρεσιών Microsoft, Microsoft Experience Centers και πελάτες της Microsoft Commercial. Αυτοί οι τεχνικοί θα μπορούν να αγοράσουν εργαλεία σέρβις της Microsoft απευθείας από τον ιστότοπο επισκευής τεχνολογικών ειδών.

Η Microsoft σχεδίασε όλα τα εργαλεία, τα βάρη και τα αξεσουάρ, αλλά το iFixit θα τα κατασκευάσει. Τα εργαλεία χρησιμοποιούνται για την ακριβή αποκόλληση/επανασύνδεση κόλλας για «επιλεγμένα μοντέλα Microsoft Surface» και θα ελεγχθούν ποιοτικά με τον ίδιο τρόπο που γίνεται με όλα τα ανταλλακτικά και τα εργαλεία του.

Το Surface Display Bonding Frame και το Reboding Frame είναι διαθέσιμα για Microsoft Surface Pro 7+ (2020), Microsoft Surface Pro 8 και Pro X. Το κάλυμμα μπαταρίας Surface (χρησιμοποιείται για την προστασία των εσωτερικών στοιχείων της συσκευής κατά την αποσυναρμολόγηση) είναι συμβατό με: Surface Laptop 3 ( 13,6 ιντσών και 15 ιντσών), Surface Laptop 4 (13,5 ιντσών και 15 ιντσών), Surface Laptop Go, Surface Laptop SE και Surface Laptop Studio.

Ακόμη και με τη συνεργασία με τη Microsoft, το iFixit θα εξακολουθεί να προσφέρει δωρεάν πληροφορίες επισκευής DIY για συσκευές Surface.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.