iPhone 11: Γιατί να το προτιμήσεις αντί για το Samsung Galaxy Note 10

iPhone 11, iPhone 11: Γιατί να το προτιμήσεις αντί για το Samsung Galaxy Note 10

Η Apple ανακοίνωσε τα νέα iPhone 11 και οι χρήστες είναι διχασμένοι. Αρκετοί είναι κατά του σχεδιασμού και των χαρακτηριστικών τους, ενώ άλλοι εξυμνούν την Apple για τις επιλογές της.

Εμείς στο Techblog έχουμε αναλύσει τα χαρακτηριστικά των συσκευών, τις έχουμε συγκρίνει με αυτές της προηγούμενης γενιάς και αναφερθήκαμε στις καινοτομίες των νέων iPhones.

Αδιαμφισβήτητα, τα περισσότερα νέα smartphones έχουν εκπληκτικές επιδόσεις, τραβούν εντυπωσιακές φωτογραφίες και έχουν καθαρές οθόνες. Με τις διαφορές σε αυτούς τους βασικούς τομείς να είναι ελάχιστες ο χρήστης απλά επιλέγει τη συσκευή που προτιμάει. Ο Jay McGregor του Forbes αναφέρθηκε σε δύο χαρακτηριστικά που θεωρεί ότι κάνουν τα iPhone 11 να ξεχωρίζουν έναντι του Samsung Galaxy Note 10.

Αρχικά, η Apple προσφέρει πλέον επιλογή επιστροφής του παλιού smartphone ώστε να μειωθεί η τιμή αγοράς του καινούργιου. Αυτό αποτελεί σημαντικό σημείο για όσους χρήστες αγοράζουν συστηματικά Apple συσκευές. Ωστόσο, πρέπει να σημειώσουμε ότι η μέγιστη τιμή έκπτωσης είναι τα $600.

iPhone 11, iPhone 11: Γιατί να το προτιμήσεις αντί για το Samsung Galaxy Note 10

Επιπλέον, η Apple με την αγορά οποιασδήποτε συσκευής προσφέρει 1 χρόνο Apple TV+, μία συνδρομητική υπηρεσία με ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή. Το Apple TV+, θα έχει αποκλειστικές σειρές και ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούν μεγάλα ονόματα με μόνο $4,99 το μήνα.

O Jay σημειώνει ότι ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό είναι το AI της Apple σε ότι αφορά τις κάμερες. Συγκεκριμένα, η Apple ανακοίνωσε το χαρακτηριστικό Deep Fusion με το οποίο η κάμερα τραβάει 9 φωτογραφίες και δημιουργεί ένα κολάζ από τα καλύτερα σημεία της κάθε φωτογραφίας. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μία λεπτομερείς φωτογραφία με λιγότερο noise.

Επίσης, στην εφαρμογή της κάμερας των iPhone 11 θα βρούμε ταυτόχρονη προβολή της εικόνας που βλέπει η κάμερα από την κύρια και την ευρυγώνια κάμερα. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι αφότου τραβήξουμε τη φωτογραφία θα έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε την προβολή μεταξύ κανονικής και ευρείας γωνίας.

Ακόμη, άσχετα με το γεγονός ότι άργησε, πρόσθεσε λειτουργία κάμερας αυτόματου χαμηλού φωτισμού. Οι φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό των iPhone είναι εδώ και χρόνια εντυπωσιακές και με την προσθήκη του AI θα μπορέσει να ανταγωνιστεί τη Google με το Night Sight.

iPhone 11, iPhone 11: Γιατί να το προτιμήσεις αντί για το Samsung Galaxy Note 10

Μερικοί ακόμη όχι και τόσο προφανείς λόγοι που ίσως κάποιος να προτιμούσε την αγορά ενός iPhone 11 από ένα Galaxy Note 10 είναι το μέγεθος της συσκευής, το AirDrop και το ότι δεν έχει bloatware.

Τέλος, στις περισσότερες χώρες μπορείς να πας σε ένα Apple Store και οι τεχνικοί θα σε βοηθήσουν άμεσα, σε αντίθεση με το να στείλεις τη συσκευή στην εταιρεία για κανένα μήνα και ύστερα να σε ενημερώσουν αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Όπως και να έχει, η επιλογή smartphone είναι απολύτως προσωπική και έχει σχέση με το τι εξυπηρετεί και το τι προτιμά ο κάθε ένας.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θανάσης Α.

Tι άλλο θα μας πουν για να πουλήσει το έκτρωμα !!!

Βασιλης

Τερατούργημα Θανάση!!!!Οτι πιο άσχημο εχω δει σε κινητό τηλέφωνο🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Nikos

Τα σαλια σου τρεχουν 🤣🤣🤣

Βασιλης

Γέλασα ρε συ..να σαι καλα…🙃🙃🙃🙃🙃🙃

Ευάγγελος

“…και το ότι δεν έχει bloatware…”

Με τόσες εφαρμογές που βάζει η apple στα τηλέφωνά της όπως το watch, μετοχές κτλ έχει καταλήξει να έχει πολύ περισσότερο bloatware ενώ τα samsung έχουν μόνο 4-5 εφαρμογές της microsoft που είναι όντως χρήσιμες για πολλούς.

Το deep fusion υπάρχει εδώ και χρόνια, ξέρετε πως λέγεται; HDR!

Ζικ

Η apple κ το λογισμικό της είναι για γέλια έχει μείνει αρκετά πίσω κ στο σχεδιαστικό κομμάτι των συσκευών της αλλά και στο λογισμικό που σε έχει κλειδωμένο μέσα σε ένα κουτί που λέγετε iOS

John

Κάθε χρόνο η Apple μένει και πιο πίσω από τον ανταγωνισμό, όσα πληρωμένα άρθρα και να βάλει (έχουν γεμίσει όλα τα site τις τελευταίες ημέρες) αυτό δεν αλλάζει.

Baioss

Ένας επιπλέον λόγος να το προτιμήσουμε, θα μπορούμε να τηγανίσουμε και αυγά στην κεραμική κουζίνα που έχει πίσω.

Ιωάννης jb

Το ένα είναι πιο άσχημο από το άλλο!!! 😂 😂 😂
Ο πιο κακόγουστος κερδίζει
Έχω την εντύπωση πως το i11 max έχει ξεφύγει !!! Δυστυχώς και στη τιμή αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις!
Νομίζω θα παίζει χωρίς αντίπαλο αλλά πολύ άσχημο ρε παιδάκι μου.. Xperia κ πάλι xperia κ ας είμαστε πίσω σε πολλά τουλάχιστον στα βασικά οθόνη, εμφάνιση και μερικά ακόμη είμαστε κορυφή

Παναγιώτης bic

Μόνο που αυτά δεν θεωρούνται χαρακτηριστικά του iphone που υπερτερούν από τα Samsung, είναι πρόσθετες υπηρεσίες.

Γεωργιάδης Ιωάννης

Μετά την ανάγνωση του άρθρου, σηκώνομαι και τρέχοντας πάω να το αγοράσω σε κόκκινο χρώμα…το mi 9T pro…

Αγία apple

Οταν εχουν μαζευτεί ολοι οι απαίδευτοι,αυτοι που εχουν ψηφίσει μητσοτακη γιατι αγαπανε την παρακμή στη ζωη τους και οχι την ποιοτητα,Δεν μπορει να περιμενει κανενας λογικός ανθρωπος αντικειμενική άποψη εδω μεσα για το iphone 11.
Το iphone 11 ειναι ενα τεχνολογικό αριστούργημα που εχει αφησει πολλες 10αιτιες πισω τα φθηνιαρικα Android που ακομα χαλάνε για πλακα η σου κλέβουν τα προσωπικα δεδομενα και δεν εχεις καμια ασφάλεια. εκτως απο το πιο όμορφο κινητο λοιπόν στον πλανητη η σειρα iphone 11 ειναι και η ποιοτικότερη σε υλικά,σε δυναμη CPU και GPU,σε καμερα και σε επιπεδο ασφάλειας που δεν σου παρέχει κανεις.αξιζει μεχρι και το τελευταιο σεντ και αυτοι που θα το παρουμε ειμαι σιγουρος θα το κρατήσουμε χαλαρα μια 5αιτια.

stelans

Τι σχέση έχει η πολιτική με την τεχνολογία και τα smartphones; Απο το σχόλιο σου φαίνεται πόσο άσχετος και κομπλεξικός είσαι. Τεχνολογικό αριστούργημα συσκευή με 3η συνεχόμενη χρονιά ίδιο design εύγε φίλε!!

Γεωργιάδης Ιωάννης

Φίλε μου Αγία Apple( μόνο Αγία δεν είναι) και μόνο που γράφεις ότι θα το κρατήσεις καμιά 5ετια καταλαβαίνω πολλά. Η τεχνολογία τρέχει με έτη φωτός και εσύ θα το κρατήσεις 5 χρόνια??? Εγώ αλλάζω κάθε 1 με 2 μήνες ( παλιότερα συχνότερα) και έχω μέσα στο συρτάρι του γραφείου μου καμιά 10αρια καθαρά για ψυχολογικούς λόγους… ( Και όλα δουλεύουν μια χαρά)… Κάποιες εταιρείες έβαλαν under display fingerprint, dual sim φυσικές, dual display, Bluetooth στα 200 μέτρα, ir blaster, ραδιόφωνο, κεραμικά υλικά, πιεζοηλεκτρισμό, slider, pop up camera, fast charging 45 watt , 5G και λίαν συντόμως UNDER DISPAY FRONT CAMERA…
Σου εύχομαι να αγοράσεις το iPhone 11 και να σου κρατήσει όχι 5 αλλά 10 χρόνια…

Βασιλης

Μαζί σου φίλε,μια απο τα ίδια και εγω….τα iPhones τα πιο αδιάφορα απο όλα…σε καθε αναβάθμιση παντα λιγο χειρότερο…το Android έχει ξεφύγει,εύχομαι και εγω στο φίλο απο πανω εφόρου ζωής να το χαίρεται…..😄😄😄😄😄😄

Tachtsman

Αδερφέ μου σε καταλαβαίνω! Εγώ αλλάζω κινητά κάθε 4-5 μέρες και έχω νοικιάσει μια γκαρσονιέρα για να τα έχω να ζουν όλα μαζί. Λειτουργούν άψογα και κάθε μέρα περνάω και τα βλέπω και συζητάμε διάφορα!

Γεωργιάδης Ιωάννης

Φίλε tactsman φοβερή ιδέα κάποια στιγμή μου πέρασε απ’το μυαλό η ιδέα ( να κάνω σε ένα δωμάτιο προθήκες) , αλλά τρελάθηκε η γυναίκα μου. Έτσι μιας και το πρώτο κινητό μου το απόκτησα ( αν θυμάμαι καλά) το 1996, άρχισα να κάνω χαρούμενους συγγενείς και φίλους, χαρίζοντας τους, όποιο βαριόμουν.
Σκέψου μόνο αυτό, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν συλλογές παπουτσιών, παιχνιδιών, γραμματοσήμων, αυτοκινήτων, κουστουμιών κλπ κλπ. Θα ήθελα πολύ να κάνω αυτό που λες αλλά δυστυχώς δεν φτάνει ως εκεί η οικονομική δυνατότητα μου και μένω με τη χαρά ότι δίνω χαρά στους συγγενείς και φίλους μου..

Βασιλης

Αλήθεια τη λέτε???να μου δωσεις καμία ιδεα να μιλήσω και εγω με τα δικα μου….🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 11 iPhone 13 Black Friday 2022

Black Friday 2022: iPhone 11 με 499 ευρώ, iPhone 13 με 869 ευρώ

Οι μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών συσκευών βγάζουν σε προσφορά τα iPhone 11 και iPhone 13 σε τιμή που ταράζει ακόμα και τα καταστήματα του Skroutz.

Smartphones Apple featured iPhone

Leaker αποκαλύπτει ποια iPhone θα καταργηθούν σταδιακά

Η εταιρεία είχε διακόψει τα iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 8 και iPhone 8 Plus το 2020, ενώ πέρυσι κατήργησε τα iPhone 12 Pro και iPhone XR.

Smartphones iPhone 11 Samsung Galaxy S22

Ένα iPhone 11 νικά στα benchmarks το Samsung Galaxy S22

Θα περίμενε κανείς ο νεοφερμένος να νικά τον παλιό, αλλά μία κόντρα μεταξύ iPhone 11 και Samsung Galaxy S22 δείχνει το αντίθετο.

Software iOS Apple iPhone 11

iPhone 11: Με το iOS 14.5 update παρατηρείται καλύτερο ποσοστό υγείας την μπαταρίας

Μετά την εγκατάσταση του iOS 14.5 οι κάτοχοι iPhone 11 παρατηρούν ορθότερη λειτουργία στην μέτρηση της υγείας της μπαταρίας τους.