Smartphones

iPhone 15 Pro Max: Νέα “επιβεβαίωση” για τον φακό περισκοπίου

Ένας χρήστης του Twitter, ο @URedditor, ισχυρίζεται ότι είναι ερευνητής του οποίου οι “ανακαλύψεις” έχουν αναφερθεί από το 9to5Mac και το MacRumors.

Το τελευταίο του leak, που δημοσιεύτηκε στο Twitter, το αποκαλεί «ανεξάρτητη επιβεβαίωση» ότι το iPhone 15 Pro Max θα είναι το πρώτο και μοναδικό μοντέλο iPhone μέχρι σήμερα εξοπλισμένο με φακό περισκοπίου.

Ένας τέτοιος φακός διπλώνεται μέσα στο σώμα ενός smartphone και χρησιμοποιεί πρίσματα για να κάμψει το φως από τον φακό στον αισθητήρα εικόνας. Αυτό του επιτρέπει να παρέχει δυνατότητες οπτικού ζουμ που κανονικά δεν θα μπορούσαν να είναι δυνατές λόγω του μεγέθους του μέσου smartphone. Στην περίπτωση του iPhone 15 Pro Max, ο φακός περισκοπίου θα προσφέρει στους χρήστες 5x έως 6x οπτικό ζουμ. Στα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max προσφέρεται έως 3x.

Τον περασμένο μήνα, μια παρόμοια φήμη έκανε τον γύρο με τον αναλυτή της TF International, Ming-Chi Kuo, να ζητά το iPhone 15 Pro Max να διαθέτει οπτικό ζουμ 5x χάρη σε φακό περισκοπίου. Ακόμα, το DigiTimes είπε ότι η Apple έψαχνε δύο πιθανούς προμηθευτές για τον φακό περισκοπίου. Επικαλούμενο πηγές του κλάδου, ανέφερε ότι η Largan Precision και η Genius Electronic Optical (GSEO) είναι αυτοί οι δύο πιθανοί προμηθευτές.

Επεξεργάστηκε την 9 Μαΐου 2023 12:18

Σχόλια

  • Ωρίμασε η τεχνολογία περισκοπίου , και ήρθε η ώρα να το υλοποιήσουμε καλύτερα κ από το 214 Παπανικολής stealth Sub

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.