Smartphones

iPhone 15 Pro: Renders αποτυπώνουν τον φημολογούμενο σχεδιασμό

Ο Ian Zelbo δημιούργησε μια σειρά από renders που κοινοποιήθηκαν από το 9to5Mac προκειμένου να αποτυπώσει τις φημολογούμενες αλλαγές στο σχεδιασμό των επερχόμενων iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max.

Αρχικά βλέπουμε πως τη θέση της θύρας Lightning έχει πάρει υποδοχή USB-C. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη στα renders απλώς ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες αλλαγές στις οπές των ηχείων στο κάτω μέρος.

Τα Pro μοντέλα της νέας σειράς αναμένεται να έχουν κάπως λεπτότερα πλαίσια από τα τρέχοντα μοντέλα, ενώ φαίνεται να υπάρχει και μια διαφορά στην καμπύλη των άκρων. Το πλαίσιο είναι ελαφρώς πιο κυρτό και το glass καμπυλώνει στις άκρες.

Επιπλέον, στα renders το camera bump του iPhone 15 Pro θα είναι πιο παχύ από του iPhone 14 Pro, όπως και οι φακοί φαίνονται να είναι παχύτεροι.

Σύμφωνα με τις φήμες, το iPhone 15 Pro‌ Max αναμένεται να αποκτήσει έναν μοναδικό φακό περισκοπίου που δεν θα είναι διαθέσιμος σε άλλα μοντέλα iPhone 15.

Οι πληροφορίες θέλουν ακόμα τα νέα μοντέλα να φτάσουν με solid-state κουμπιά έντασης και power αλλά τα renders δεν τα αποδίδουν σωστά, αφού φέρονται να βασίζονται σε “πρώιμα σχέδια CAD” που πιθανότατα προέρχονται από προμηθευτές της Apple.

 

Επεξεργάστηκε την 6 Μαρτίου 2023 16:20

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.